Cap de setmana a la Terra

S'han trobat 16 resultats.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra del 14 al 16 de desembre
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra del 14 al 16 de desembre

  Recomanacions marcianes de la setmana - Concert Loquillo "Rock & Roll Actitud". Palau Sant Jordi, Barcelona, 14 de desembre. - Espectacle "Arnau Itinerant". Mercat de les Flors, Barcelona. 15 i 16 de desembre. - Obra "#Lifespoiler". Sala Flyhard, Barcelona. Fins al 30 de desembre - Exposició "Treballs, Carles Guerra". Lo Pati, Centre d'Art de les Terres de l'Ebre, Amposta. Fins al 20 de gener.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra

  Aquestes són les nostres propostes marcianes per passar un "Cap de setmana a la Terra" aquesta setmana: - Espectacle "Rhumans", de Rhum i Cia. Teatre Lliure de Gràcia, fins al 30 de desembre. - Pel·lícula "Suspiria", dirigida per Luca Guadagnino. - Espectacle "Una lluita constant", al Festival Temporada Alta. Fins al 9 de desembre. - "RRR...", espectacle de Cabosanroque, La Verona i Frederic Amat. L'Auditori de Barcelona, 15 i 16 de desembre.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra del 30 de novembre al 2 de desembre
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra del 30 de novembre al 2 de desembre

  Aquest cap de setmana a la Terra els marcians us recomanem: - Exposició "Lee Miller i el surrealisme a Gran Bretanya". Fundació Miró, Barcelona. - Espectacle "Im herzen der Gewalt". Dir. de Thomas Ostermayer. Festival Temporada Alta. 3 de desembre. - Espectacle "Mili KK". Festival Temporada Alta. Fins al 2 de desembre. - Espectacle "Viatge al centre de la Terra". Auditori Sant Cugat. 2 de desembre. - Concert Refree. Festival Sit Back. L'Auditori. 1 de desembre.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra del 24 de novembre al 2 de desembre
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra del 24 de novembre al 2 de desembre

  Aquesta setmana us proposem: - L'exposició "Vida? Teatre? Charlotte Salomon (Berlín 1917 - Auschwitz 1943)" al Reial Monestir de Sta. Maria de Pedralbes, Barcelona. Fins al 17 de febrer. - El concert d'Amadou i Mariam dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona a la Sala Barts el dimarts 27 de novembre. - El concert "La nit dels Sopa II" del Festival Temporada Alta a La Mirona de Salt el dissabte 24 de novembre. - El Simbiòtic Festival al Teatre Lliure de Barcelona, del 30 de novembre al 2 de desembre.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra del 16 al 18 de novembre
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra del 16 al 18 de novembre

  Les propostes d'aquesta setmana són: - Festival Zoom TV, Igualada, del 20 al 25 de novembre. - Exposició "Guinovart íntim", Espai Guinovart, Agramunt. Fins al 20 de gener del 2019. - Festival Django L'H. L'Hospitalet de Llobregat, del 19 al 25 de novembre. - Residències musicals La Pedrera, Barcelona, fins al maig del 2019.

 • Cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra

  Apunteu, marcians: -s'estrenen 19 pel·lícules. Entre d'altres, "Millennium: Lo que no te mata te hace más fuerte", "Farenheit 11/9" i "Bergman, su gran año" -cinema infantil: "El meu primer festival", del 10 al 25 de novembre, a diversos espais de Barcelona -cinema de terror: "Terror Molins", del 9 al 18 de novembre, a Molins de Rei -The New Raemon presenta disc a la Sala Apolo de Barcelona, dijous 15 de novembre

 • Agenda del cap de setmana a la Terra del 9 a l'11 de novembre
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra del 9 a l'11 de novembre

  Les propostes d'aquest cap de setmana són: - Concert de Joe Crepúsculo a la Sala Sidecar. Barcelona, 9 de novembre - Festival Acròbates de l'Hospitalet de Llobregat, fins al 30 de novembre. - Festival MIRA a Fabra i Coats de Barcelona del 8 al 10 de novembre. - Meg Stuart & Damaged goods presenten "Violet" al Mercat de les Flors de Barcelona, del 9 a l'11 de novembre.

 • Agenda del cap de setmana
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana

  Aquesta setmana les propostes per a extraterrestres i terrícoles són: - BIG DRAW. Festa del dibuix. 28 d'octubre a Barcelona - Festival SCAN Tarragona. Fins al 9 de desembre. - Festival IN-EDIT. Fins al 4 de novembre a Barcelona. - Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat. Fins al 10 de novembre

 • Agenda del cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra

  Aquesta setmana convidem extraterrestres i terrícoles a: - Al Festival Connexions, amb el concert de Feliu Ventura i Xerramequ & Els aborígens, al CAT de Gràcia de Barcelona, el divendres 26 d'octubre. - A veure la pel·lícula "Petra", de Jaime Rosales. - Al Kronos Art BCN, un festival multidisciplinari d'art contemporani, del 18 al 28 d'octubre, a l'Arts Santa Mònica. - I a la primera edició, el 20 i 21 d'octubre, del festival Liternatura que vincula literatura i naturalesa a Vil·la Joana - Casa Verdaguer de la Literatura de Barcelona.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra

  Per acabar el programa, la secció "Cap de setmana a la Terra" fa quatre propostes culturals perquè, si els marcians aterren avui mateix, puguin triar. Aquesta setmana les propostes són: Festival de curtmetratges Filmets de Badalona, Escena Poblenou de Barcelona, Festival Cruïlla de Tardor de Barcelona i Festival de Pallassos de Cornellà.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra

  Aquesta setmana convidem extraterrestres i terrícoles a la Fira Mediterrània de Manresa, al "Somni d'una nit d'estiu" dels Pirates a La Seca - Espai Brossa, i a les exposicions de Saul Leiter de Foto Colectània i a la Biennal d'Art Contemporani Català.

 • Agenda del cap de setmana a la Terra del 26 al 30 de setembre
  Veure vídeo

  Agenda del cap de setmana a la Terra del 26 al 30 de setembre

  Aquesta setmana us proposem una agenda plena de "marcianades" com les que es veuran a Terrassa dins del festival de noves tendències TNT, o les musicals d'un nou festival barceloní, el Curiosus Fest o, també, les del Barcelona Gallery Weekend, un altre certamen on s'hi poden veure peces que semblen vingudes de l'espai exterior. Totes aquestes "marcianades" passaran el mateix cap de setmana del Serielizados Fest, dedicat a la ficció televisiva i que aquest any ha convidat un dels principals herois, el creador de "Breaking Bad", Vince Gilligan.

 • Cap de setmana a la Terra del 13 al 24 de setembre
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra del 13 al 24 de setembre

  Aquesta setmana proposem als marcians que vagin a celebrar el 30 aniversari del Mercat de Música Viva de Vic. També que visitin un altre espai ple de novetats, la Setmana del Llibre en Català. Que s'acomiadin de la temporada de festes majors d'estiu amb el festival BAM de les festes de la Mercè de Barcelona. I finalment que gaudeixin de la comèdia musical "El futbol és així (de gai)", basada en l'homofòbia en el futbol i que es pot veure al Teatre Gaudí de Barcelona.

 • Cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra

  Exposició 'La fotografia creativa a Catalunya (1973-1982)'. La Virreina Centre de la Imatge, Barcelona. Fins al 30 de setembre Festival ÉSDANSA. Les Preses, La Garrotxa. Del 20 al 26 d'agost Festival de Música Clàssica Santa Florentina. Castell Jalpí, Arenys de Munt. Del 7 al 24 d'agost Concert d'Incognito al Festival Mas i Mas. Teatre Coliseum, Barcelona. 5 d'agost

 • Cap de setmana a la Terra
  Veure vídeo

  Cap de setmana a la Terra

  Aquesta setmana les propostes són: - Festival Deltebre Dansa. Deltebre, del 16 al 29 de juliol. - Exposició "Per què? Carme Solé Vendrell". Palau Robert, Barcelona, fins al 24 de setembre. - Festival Gong. Coves del Salnitre, Collbató. 21 i 22 de juliol. - Festival Nits de cinema oriental de Vic. Del 17 al 22 de juliol. - Espectacle "Panorama". Festival Grec. Sala Hiroshima, Barcelona. Del 18 al 20 de juliol.