"Ciutat Morta", el debat (22/01/2015)

L'emissió del documental "Ciutat Morta" ha provocat un terratrèmol polític i social. De les repercussions i els nombrosos dubtes que ha plantejat l'emissió n'hem debatut al ".CAT" d'aquest dijous 22 de gener amb Carles Martí, exregidor de Ciutat Vella l'any 2006; Joaquim Forn, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona; Xavier Artigas, codirector del documental "Ciutat Morta"; Mariana Huidobro, mare de Rodrigo Lanza, condemnat pel cas 4-F; Jaume Asens, membre de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d'Advocats; Josep Antoni Rodríguez, magistrat i portaveu de Jutges per la Democràcia; Joan Queralt, catedràtic de Dret Penal de la UB; Vicent Sanchis, periodista i Marcos González, secretari general del Sindicat d'Agents de la Policia Local.

Els directors del documental "Ciutat Morta" han mostrat durant el programa el vídeo del testimoni que assegura que va veure qui va llençar el test que podria haver causat les ferides a l'agent de la Guàrdia Urbana el 4-F.

El programa també ha llegit una carta que ha enviat Rosa García, dona de l'agent de la guàrdia urbana ferit el 4-F. García ha explicat els motius familiars pels quals ha demanat al ".CAT" que no emetés l'entrevista feta per Ariadna Oltra i enregistrada aquest dimecres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3