TOTS ELS PROGRAMES

 • Parles sol? - Capítol 11
  Veure vídeo

  Parles sol? - Capítol 11

  El Javi ha de sortir corrents del gabinet per atendre un noi, en Sergi, que s'ha quedat tancat dins l'ascensor del pis 14. El Javi es veu obligat a atendre, al mateix temps, el pacient i els seus dos grans problemes: la Mari i la Sussa. Mentrestant, al gabinet atenen dos addictes a internet i... un és el Neo! Actors convidats: Melani Olivares, Eduard Farelo, Bruno Bergonzini, Miriam Tornero, Ignasi Taltavull.

 • Gàmez contra Gàmez - Capítol 10
  Veure vídeo

  Gàmez contra Gàmez - Capítol 10

  Els pacients de Psico Express són en Josep i l'Anna, un matrimoni de bona posició econòmica amb problemes de parella. Al gabinet tampoc se salven d'aquest tipus de problemes. Tot i que la Mari té molt poc convençut el Javi de casar-se, ja tenen data i tots dos preparen els respectius comiats de solter. Actors convidats: Assumpta Serna, Francesc Albiol, Melani Olivares, Eduard Farelo, Pilar Madriles i Marina Gatell.

 • La vella dama indigna - Capítol 9
  Veure vídeo

  La vella dama indigna - Capítol 9

  L'Amèlia i el Dionís contacten amb Psico Express pel problema que tenen amb la seva mare: una dona gran, viuda, que està regalant tota la fortuna familiar davant la desesperació del seus fills. Aquests necessiten un certificat d'incapacitat mental de la Vella Dama, expedit pels professionals del gabinet. Actors convidats: Melani Olivares, Montserrat Salvador, Richard Collins-Moore, Imma Ochoa, Ricard Arilla, Joan Ballostes, Imma Subirà i Jordi Corominas.

 • Decisions - Capítol 8
  Veure vídeo

  Decisions - Capítol 8

  Entrevistes de feina. El Raül treballa en el departament de col·locació d'una empresa. El seu problema és que rebutja sistemàticament tots els aspirants que passen pel seu despatx. Mentrestant, la Marta, ajudada pel Neo, tindrà les mateixes dificultats per decidir quin és el candidat o candidata ideal per fer de cangur del seu fill. Actors convidats: Carles Martínez, Freia Canals, Neal Condo, Mireia Aixalá, Ricart Sales Repartiment: Carles Fàbrega, Isaac Ferriz

 • Famós imaginari - Capítol 7
  Veure vídeo

  Famós imaginari - Capítol 7

  El Quique Romanos és l'amo d'una petita i tranquil·la papereria. Un petit accident i unes fotos amb una estrella de la premsa del cor li provocaran un trastorn de personalitat, que han de tractar a Psico Express. Al gabinet hi ha una lluita entre el Javi i la Mari. Ella porta a terme un pla per convence'l de casar-se i ell insisteix a conservar la seva independència. Actors convidats: Melani Olivares, Xavi Mira, Teresa Lozano, Mercè Martínez, Jordi Llordella Repartiment: Carme Neri, Enric Boixader, Assumpció Ortet

 • Addicte al treball - Capítol 6
  Veure vídeo

  Addicte al treball - Capítol 6

  El pacient de Psico Express és en Narcís, un home addicte al treball i amb problemes a casa per la disciplina del seus. Mentrestant, el Neo es baralla amb el seu pare i marxa de casa. S'instal·la a casa la Marta i hi voldrà imposar la seva disciplina.

 • Hormones i dies de pluja - Capítol 5
  Veure vídeo

  Hormones i dies de pluja - Capítol 5

  La tardor i el mal temps afecten l'estat d'ànim dels components de Psico Express i dels seus pacients. El Javi s'ocupa de Lucía, una mare amb una depressió postpart, a través de la webcam. Mentrestant, la Mari intenta convence'l per comprar un pis i formar parella, i la Marta sospita que s'ha quedat embarassada.

 • Política i mentides - Capítol 4
  Veure vídeo

  Política i mentides - Capítol 4

  Víctor Rubio és un polític en plena campanya electoral. Problemes d'estrès el fan contactar amb el gabinet d'atenció psicològica on-line Psico Express. Mentrestant, a Psico Express, el nòvio de la Sussa -el Nacho- ha buidat els comptes corrents de l'empresa amb fracassades operacions de borsa. Al gabinet hauran de solucionar els problemes del polític i trobar diners per poder cobrar les nòmines.

 • Aquells temps - Capítol 2
  Veure vídeo

  Aquells temps - Capítol 2

  La Marta i la Sussa atenen amb mètodes de regressió hipnòtica un famós professor universitari que ha perdut la memòria. En Javi, que també es somet a la regressió com a "conillet d'índies", retroba vells fantasmes de la infància.

 • Disponibilitat total - Capítol 3
  Veure vídeo

  Disponibilitat total - Capítol 3

  En Jordi és un fotògraf amb problemes amb la seva parella pels constants embolics en què es veu ficat amb altres dones. Mentrestant, al gabinet, el problema de la Marta és al revés. Cada cop lliga menys i té por d'estar perdent l'atractiu sexual. També al gabinet el Neo no sap com desfer-se d'una exnòvia que el persegueix.

 • Depressió a les aules - Capítol 1
  Veure vídeo

  Depressió a les aules - Capítol 1

  Psico Express és un gabinet d'assistència psicològica a través de la xarxa, portat per la Sussa -que és l'empresària-, el Javi i la Marta. Posteriorment contractaran el Neo com a tècnic informàtic: és el quart membre de Psico Express. La Júlia serà un dels primers clients del gabinet. Es tracta d'una professora d'institut que els alumnes tenen al límit de la seva resistència psicològica.