X. García Albiol (PPC): "És a les seves mans que l'autogovern de Catalunya no s'hagi de tornar a intervenir"
Especial investidura: segona votació

X. García Albiol (PPC): "És a les seves mans que l'autogovern de Catalunya no s'hagi de tornar a intervenir"

En la mateixa línia de la resta del bloc que votarà "no", el portaveu del PPC, Xavier García Albiol, ha acusat el candidat Quim Torra de posar la independència per sobre de qüestions com la sanitat, l'educació o les empreses. "La seva prioritat és posar un gran llaç groc a la façana de la Generalitat."

Ha obert la seva rèplica afirmant que els que se senten catalans i espanyols "som per vostè, senyor Torra, forasters en una realitat, la seva, dedicada a satisfer només els que pensen com vostè". Alhora que l'ha qualificat de "president provisional, per a cinc mesos".

García Albiol ha afirmat que "és a les seves mans que l'autogovern de Catalunya no s'hagi de tornar a intervenir". "L'aval de la CUP l'haurem de pagar amb una hipoteca tots els catalans", ha dit.

En un to molt dur, s'ha referit, com abans ho ha fet Iceta, al llegat de Tarradellas, per assegurar que "si aixequés el cap, no es refaria de l'ensurt i de la vergonya". "En quin moment de la història de Catalunya la ruptura ha millorat la vida dels catalans? La resposta és mai."TEMES:
Investidura
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3