Premis El Temps de les Arts

Acte de lliurament de la primera edició dels Premis El Temps de les Arts, que es fa en sis indrets del territori i s'emet conjuntament a les televisions i ràdios públiques de parla catalana. Els Premis neixen amb l'objectiu de promoure la cultura catalana i reconèixer la creativitat i la innovació que hi ha en els àmbits de les arts visuals, el patrimoni, l'arquitectura, les arts escèniques i la música.

La Llotja de Mar de Barcelona, el castell de Bellver de Mallorca, l'església de la Beneficència de València, el palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà, la Casa de la Vall d'Andorra i el claustre de Sant Francesc de l'Alguer són els escenaris del lliurament dels guardons. En aquest acte, liderat pel director de cinema i guionista Lluís Danés, es planteja la posada en escena com un viatge que posa en contacte tothom qui viu en territoris de parla catalana.

Més d'una vintena d'artistes i quinze formacions musicals participen en aquesta vetllada, de format cinematogràfic, en què artistes de diferents disciplines ofereixen un espectacle coral, units per la llengua i la cultura. Les cançons són el fil conductor d'aquest viatge audiovisual, que comença amb una versió de l'emblemàtica peça de Lluís Llach "Venim del nord, venim del sud", amb tots els accents del territori.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3