Amb la veu i els peus dels seus fills
Els meus pares

Amb la veu i els peus dels seus fills

Aquest capítol arrenca amb la Gemma anant al Gran Teatre del Liceu! I ni més ni menys que acompanyada de la Felicia León, la mare del cantaor de flamenc Miguel Poveda. Juntes gaudiran del concert que el Miguel fa a Barcelona per celebrar 30 anys en el món de la música.
A través dels records i les vivències de la Felicia, la Gemma reviurà com era la vida a casa els Poveda León a Badalona quan eren petits, descobrirem que van ser pioners en fer acampada lliure pel Cap de Creus i ens sorprendrem en saber com la mare del Miguel va descobrir que el seu fill tenia un do per la música.

També coneixerem els anys més difícils del Miguel, a l'època adolescent, i ens revelarà com va lluitar per ser qui és ara i aconseguir dedicar-se al seu somni de ser cantant de flamenc.

La Gemma també acompanyarà el Miguel al barri de Bufalà, on vivia de petit i on descobrirem que és una persona molt estimada. I acabarem davant del mar cantant "Qué bonito es Badalona" amb la família Poveda. Un capítol rodó i amb l'emoció a flor de pell!

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3