Femicrime
Tria33 Extra

Femicrime

Coincidint amb el final del "BCNegra", la Trobada de novel·la negra de Barcelona, el "Tria33 Extra" emet Femicrime.

Com la gran majoria de novel·les negres, aquest Extra comença amb un cadàver, el de la periodista Neus Batet. Un trist final per a un inici prometedor.

La Neus Batet ens explicarà, mitjançant un flashback, què és el que li ha passat per acabar a la nevera d'una morgue.
Amb ella descobrirem que tot va començar quan li van encarregar fer un reportatge sobre el Femicrime, una etiqueta que va sorgir als països nòrdics i que vol englobar la major part de la literatura negra escrita per dones.

Durant la seva investigació periodística, la Neus parlarà amb experts en novel·la negra, com Sebastià Bennasar o Anna Maria Villalonga; amb autèntiques dames del crim, com Teresa Solana o Alicia Giménez Bartlett; amb Marc Moreno, editor de Llibres del Delicte; amb l'escriptor de novel·la policíaca Andreu Martín, o amb el comissari de la BCNegra, Paco Camarasa.

La periodista descobrirà que l'etiqueta Femicrime no se la creu ningú, però gràcies a la investigació entrarà de ple en el món del gènere negre, en coneixerà els orígens i el paper que tenen les dones en aquest tipus de literatura.

Un reportatge en què ficció i realitat s'aniran mesclant i en el qual se sap des del principi qui és la víctima, però cal arribar fins al final per descobrir-ne l'assassí.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3