19/06/2013

"Valor afegit" aborda el tema "Ajuntaments: endeutament zero"; conversa amb el conseller delegat de Vichy Catalán i parla del fenomen de Baviera, un dels "lands" més rics d'Alemanya.

El govern espanyol i el català preparen lleis que afecten l'organització dels ajuntaments i que persegueix l'endeutament zero. Es fixaran costos estàndard per a tots els serveis que ofereixen els municipis i, en cas de no complir-los, les diputacions o els consells comarcals se'n faran càrrec durant cinc anys. Gairebé tots els ajuntaments hauran de canviar la gestió del dia a dia per complir la llei. Com s'ho faran?

Entrevista a Joan Renart, conseller delegat de Vichy Catalán
Més de 130 anys d'història fan del grup Vichy Catalán un dels més potents en el sector de les aigües embotellades. Una empresa familiar que darrerament aposta per la innovació en els productes i que té com a principal objectiu incrementar les exportacions. Ens ho explica el seu conseller delegat, Joan Renart.

Què podem aprendre de Baviera?
Empresaris catalans visiten un dels "lands" més rics d'Alemanya, capaç de mantenir un alt nivell de productivitat i innovació amb sous elevats.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3