16/10/2013

El negoci de l'aigua
El sector de l'aigua afronta un període de canvis que passen per una presència més gran d'empreses privades, tot i que es manté la concentració en mans del grup Agbar, la gran companyia a Catalunya. A "Valor afegit" expliquem qui es qui en un negoci que preveu un augment dels preus provocat per les millores tecnològiques en el tractament i pel dèficit d'aigua en el territori.

Nomen, la gran marca d'arròs
Entrevistem Jordi Casanova, president de la cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre, que tot just fa un any va comprar la marca Nomen, cosa que els ha permès situar-se com a líders de vendes a Catalunya.

100 anys d'Elizalde
Fa un segle que el prototip d'automòbil Biada i Elizalde va veure la llum de la mà de la que havia de ser una de les grans fàbriques d'automoció d'Espanya i la gran competidora de la Hispano Suiza. Elizalde, que tenia la seva gran fàbrica al passeig de Sant Joan de Barcelona, va evolucionar a mitjans dels anys 20 cap a la fabricació de motors d'aviació. Durant la Guerra Civil va ser col·lectivitzada i bombardejada i, després, va acabar nacionalitzada pel govern de la dictadura.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3