TOTS ELS PROGRAMES

 • Situació precària a la pesca
  Veure vídeo

  Situació precària a la pesca

  Emili Rey, cap de premsa de CCOO de Catalunya, ens mostra la situació precària actual del sector pesquer. Des del port de Tarragona explica que els treballadors estan en situació d'aturada biològica: estan a l'atur consumint les seves prestacions per desocupació. A més, es troben sense conveni col·lectiu ni pagues extres ni vacances.

 • CCOO - Balanç del 2009
  Veure vídeo

  CCOO - Balanç del 2009

  Emili Rey, cap de premsa de CCOO de Catalunya, ens presenta Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO de Madrid, amb qui fem un balanç del 2009 i mirem perspectives de l'any 2010, marcat per la forta crisi econòmica.

 • CCOO - Transparència fons públics
  Veure vídeo

  CCOO - Transparència fons públics

  Arran dels casos de corrupció política i malversació de fons, CCOO de Catalunya reclama en solitari un canvi en la gestió dels fons públics per saber a qui es dóna, què es dóna, per què i en què ho fa servir. Emili Rey, cap de premsa de CCOO de Catalunya, ens explica les propostes del sindicat a favor de la transparència.

 • CCOO - Serveis públics
  Veure vídeo

  CCOO - Serveis públics

  Emili Rey, cap de premsa de CCOO de Catalunya, ens parla dels serveis públics en època de crisi econòmica i dels salaris dels funcionaris, i dóna raons per potenciar l'Estat del benestar i els serveis públics davant d'aquells que demanen una retallada d'empleats públics.

 • CCOO - Dones de la neteja d'edificis i locals
  Veure vídeo

  CCOO - Dones de la neteja d'edificis i locals

  Parlem amb el cap de premsa de CCOO de Catalunya, Emili Rey, sobre la manifestació de les dones de la neteja d'edificis i locals que demanen un conveni col·lectiu que valori més la seva feina.

Anar al contingut