02/06/2014

Retransmissió del lliurament dels Premis Nacionals de Cultura que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, des del teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

El jurat dels premis ha decidit atorgar en aquest acte 10 premis, el màxim que permet el marc legal. Els guardonats d'aquest any seran: Amical Wikimedia; Mireia Barrera, directora del Cor Madrigal de Barcelona; la cobla La Principal de la Bisbal; el doctor Joan Massagué, director del prestigiós Sloan Kettering Institute de Nova York; el coreògraf Roberto Olivan, impulsor del Festival Deltebre Dansa; l'escriptor Vicenç Pagès Jordà; la pallassa Pepa Plana; el festival internacional de música avançada Sónar; el Dalí Museum of Sant Petersburg de Florida (EUA), i l'editor de Quaderns Crema, Jaume Vallcorba Plana.

En aquest acte també es recordaran algunes de les personalitats més destacades del món cultural que el 2014 haurien fet 100 anys. Es farà un homenatge al poeta Joan Vinyoli, així com un emotiu record als 50 anys de la primera edició del llibre "Els altres catalans" de l'escriptor Paco Candel, i una dedicatòria als personatges de la cultura que ens han deixat l'últim any.

TEMES:
Premis Nacionals de Cultura
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3