TOTS ELS PROGRAMES

 • "Preguntes freqüents": Màrius Carol i Jaume Roures, Ramon Cotarelo i Josep Huguet
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Màrius Carol i Jaume Roures, Ramon Cotarelo i Josep Huguet

  Cotarelo i Josep Huguet, a "Preguntes freqüents" divendres, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-0; Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro; Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia; Ramon Cotarelo, politòleg, i Josep Huguet, exconseller d'ERC. L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada. "Preguntes freqüents", aquesta setmana en divendres, oferirà la primera entrevista televisiva a Guillem Padilla, jutjat aquesta setmana per les protestes contra la sentència de l'1-0, detingut quan la va policia va carregar contra els manifestants que estaven asseguts a la Via Laietana. També es conversarà amb Jaume Roures, cofundador del grup Mediapro, i Màrius Carol, periodista i exdirector de La Vanguardia, sobre la relació entre poder i mitjans de comunicació. A més, s'analitzarà l'actualitat política, l'estat de les negociacions per formar govern a Catalunya, amb Ramon Cotarelo, politòleg, i l'exconseller d'ERC Josep Huguet. Hi haurà un cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch, i la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes hi haurà Gemma Liñán, Susana Quadrado, Magda Bandera i Javier Gállego. L'actuació musical anirà a càrrec de Gessamí Boada.

 • "Preguntes freqüents": l'entrevista pòstuma d'Arcadi Oliveres, Àlex Rigola i Javier Cercas, i Miquel Montoro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'entrevista pòstuma d'Arcadi Oliveres, Àlex Rigola i Javier Cercas, i Miquel Montoro

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb una entrevista pòstuma a Arcadi Oliveres; el seu fill Albert; l'escriptor Javier Cercas; el director teatral Àlex Rigola; el pagès i youtuber Miquel Montoro, i el periodista d'El Mundo Fernando Lázaro. L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma. La setmana que ens ha deixat l'activista social Arcadi Oliveres, "Preguntes freqüents" emetrà l'entrevista pòstuma que es va enregistrar a casa seva el 15 de març. Es farà balanç de tota una trajectòria vital i de com ha afrontat la mort d'una manera revolucionària. Se'n parlarà amb el seu fill, Albert Oliveres. Cristina Puig entrevistarà l'escriptor Javier Cercas i el director teatral Àlex Rigola, coincidint amb l'estrena d'"Anatomia d'un instant", el darrer muntatge de Rigola basat en la crònica del 23F de Cercas. Amb ells es parlarà del paper de la monarquia espanyola, del règim del 78 i de l'auge dels populismes. També es conversarà amb Miquel Montoro, pagès i youtuber amb més de 300.000 seguidors. Parlarem sobre com es passa de l'anonimat de viure al camp a convertir-se en un dels adolescents més seguits a les xarxes. Diumenge, el programa "30 minuts" estrena el documental "Pujol: els secrets d'Andorra" , que intenta desgranar la investigació judicial sobre la fortuna de la família de l'expresident. El programa en parlarà amb Fernando Lázaro, el periodista d'El Mundo que va destapar el cas i que va provocar la confessió de Pujol. Es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta, i Quico Sallés. A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi haurà Sergi Picazo, Agnès Marquès, Neus Tomàs i Israel García-Juez. L'actuació musical anirà a càrrec de Rita Payés i Elisabeth Roma.

 • "Preguntes freqüents": la investidura amb Vilalta, Artadi i Carrizosa, i el paper de la dona a l'Església
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la investidura amb Vilalta, Artadi i Carrizosa, i el paper de la dona a l'Església

  A "Preguntes freqüents", en ple debat d'investidura de Pere Aragonès, s'analitzarà com es presenta la segona votació del candidat republicà amb Marta Vilalta, portaveu i secretaria general adjunta d'ERC; Elsa Artadi, diputada de JxCat i Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans, entre d'altres convidats. A les portes de la Setmana Santa es parlarà sobre el paper de la dona a l'Església amb la periodista Cristina Fallarás, autora del llibre 'El evangelio según María Magdalena", Krzysztof Charamsa, capellà gai expulsat del Vaticà, i amb sor Lucía Caram. Pilar Rahola conversarà amb la periodista Karmele Marchante i a més el programa tindrà la col·laboració de Quico Sallés. A cadires de periodistes aquesta setmana hi haurà Iva Anguera, Pablo Tallón, Tian Riba i Bea Talegón. Aquest dissabte l'actuació musical anirà a càrrec de Neus Borrell i Bru Ferri.

 • "Preguntes freqüents": les vacunes contra la Covid, els escàndols de la monarquia espanyola i el nanosatèl·lit Enxaneta
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les vacunes contra la Covid, els escàndols de la monarquia espanyola i el nanosatèl·lit Enxaneta

  A "Preguntes freqüents" es parlarà dels escàndols que afecten la monarquia espanyola amb tres periodistes que han fet una investigació sobre la Zarzuela. Són Albert Calatrava, Eider Hurtado i Ana Pardo de Vera, coautors de 'L'armadura del rei', un relat que analitza la figura del rei Joan Carles I a partir del cop d'Estat del 23-F. La setmana que ha esclatat la polèmica pels efectes secundaris d'una de les vacunes contra la Covid-19 es parlarà de patents i del negoci de la indústria farmacèutica amb l'investigador danès Peter C. Gotzsche. A més el programa tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol. A cadires de periodistes aquesta setmana, hi seuran Mariano Alonso, Sara Muñoz, Anna Gómez i Joan Julibert. Aquest dissabte, l'actuació musical anirà a càrrec d'Alícia Rey i La Pau, que cantaran 'Fer camí'.

 • "Preguntes freqüents": l'expresident de la Generalitat Quim Torra, l'exconsellera Meritxell Serret i un any de la pandèmia
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'expresident de la Generalitat Quim Torra, l'exconsellera Meritxell Serret i un any de la pandèmia

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Meritxell Serret, diputada al Parlament per ERC, dos dies després de la seva arribada a Catalunya procedent de l'exili belga. Per primer cop des del seu retorn Serret trepitja un mitjà d'informació per concedir una entrevista. També es conversarà amb l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, que guiarà per la Casa dels Canonges on va viure confinat ara fa un any. S'abordarà la seva experiència vital i el seu pas pel govern. Quan ja fa un any de l'inici de l'estat d'alarma, el programa farà balanç de com la pandèmia ens ha canviat la vida amb els doctors Jaume Padrós i Oriol Mitjà, la doctora Cristina Capdevila i el psiquiatre Enric Álvarez i la sociòloga Marta Soler. A cadires de periodistes, aquesta setmana seuran Odei A. Etxearte i Arturo Puente, i es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. Aquest dissabte hi haurà doble actuació musical amb la soprano Begoña Alberdi i el grup Sixtus.

 • "Preguntes freqüents": el 8M amb la ministra Irene Montero, Carles Porta i Tomàs Alcoverro
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": el 8M amb la ministra Irene Montero, Carles Porta i Tomàs Alcoverro

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Irene Montero, ministra d'Igualtat, dos dies abans de la celebració del Dia de les Dones. Es parlarà de les relacions amb el PSOE, de la monarquia espanyola i de la situació a Catalunya després de les eleccions del 14F. També es descobrirà per què ens agrada tant la crònica negra i les informacions de successos. Serà amb Carles Porta, periodista i director de "Crims", que acaba de publicar "La farmacèutica. 492 dies segrestada", i amb el metge forense Narcís Bardalet. Es conversarà amb Tomàs Alcoverro, el corresponsal més veterà a l'Orient Mitjà. Ara repassa els seus més de 50 anys de trajectòria en el llibre "Tot està per dir". A les cadires dels periodistes, aquesta setmana seuran Neus Tomàs, Gemma Liñán, Jordi Panyella i Esperanza Escribano. El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta, i la col·laboració de Quico Sallés. L'actuació musical anirà a càrrec de Sara Roy, que interpretarà la cançó "Poetes".

 • "Preguntes freqüents": les protestes i els joves, el cas Zabalza, Juan Carlos Ortega i Pau Riba
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les protestes i els joves, el cas Zabalza, Juan Carlos Ortega i Pau Riba

  i Juan Carlos Ortega, a "Preguntes freqüents" "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Idoia Zabalza, germana de Zabalza; Miguel Ángel Llamas, director del documental `On és en Mikel'; Gabriela Serra, activista; Pau Riba, cantautor, i Juan Carlos Ortega, humorista. L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta". Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Idoia Zabalza i Miguel Ángel Llamas per parlar del cas Mikel Zabalza, la setmana que han vist la llum uns àudios en què es descobreixen abusos de la Guàrdia Civil a Intxaurrondo. Llama és el director del documental `On és en Mikel' i Idoia Zabalza és germana de la víctima. També s'analitzaran les protestes de les últimes setmanes arran de l'empresonament de Pablo Hasél. Serà amb l'activista Gabriela Serra i tres joves que explicaran què els empeny a mobilitzar-se. La setmana que el Perseverance ha arribat a Mart, a "FAQS" es conversarà amb dos apassionats de l'univers: el cantautor Pau Riba i l'humorista Juan Carlos Ortega. A les cadires dels periodistes, aquesta setmana hi seuran Manuel Manchón, Núria Orriols i Jonathan Martínez. El programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina i la col·laboració de Quico Sallés. L'actuació musical anirà a càrrec de Judit Nedderman, que interpretarà la cançó "Canta".

 • "Preguntes freqüents": les protestes per l'empresonament de Hasél, Ian Gibson i les negociacions per formar govern
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": les protestes per l'empresonament de Hasél, Ian Gibson i les negociacions per formar govern

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Alejandra Matamoros, parella de Pablo Hasél i advocada; Ramiro García de Dios, exmagistrat; Anaïs Franquesa, advocada d'Irídia, i Ian Gibson, hispanista. L'actuació musical anirà a càrrec de l'Elèctrica Dharma, que interpretarà la cançó "Tots junts vencerem".

 • "Preguntes freqüents": la jornada de reflexió, Margarita del Val, Pablo Hasél i l'artista Roc Blackblock
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la jornada de reflexió, Margarita del Val, Pablo Hasél i l'artista Roc Blackblock

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Margarita del Val, viròloga del Centre Superior d'Investigacions Científiques i experta en immunologia; Sílvia Blanes i Isabel Munill, infermeres de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i protagonistes de la sèrie documental "Vitals", i Roc Blackblock, artista urbà. L'actuació musical anirà a càrrec del raper Lildami, que interpretarà la cançó "2080". Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Margarita del Val, viròloga del Centre Superior d'Investigacions Científiques i experta en immunologia, per parlar de l'estratègia de vacunació i si és segur anar a votar diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya. A més, es descobrirà com es va viure la primera onada de la pandèmia a l'UCI Covid de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell amb Sílvia Blanes i Isabel Conill, infermeres d'aquest centre i protagonistes de la sèrie documental "Vitals", dirigida per Fèlix Colomer. Es parlarà amb Roc Blackblock, l'autor del mural en suport a Pablo Hasél on apareixia el rei emèrit i que aquesta setmana l'Ajuntament de Barcelona ha esborrat. També s'abordaran altres casos recents de censura vinculats a la Casa Reial. S'analitzaran les eleccions del 14F amb els periodistes de cadires, que aquesta setmana seran Sílvia Barroso, Javier Gállego, Anna Gómez i Àlex Cubero. L'actuació musical anirà a càrrec del raper Lildami, que interpretarà la cançó "2080". Es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que aquesta setmana compartirà taula amb Vicenç Villatoro.

 • "Preguntes freqüents": l'embolic del 14F, l'advocat de Bárcenas, Juan Fueyo i el testimoni d'Aleixo Paz
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'embolic del 14F, l'advocat de Bárcenas, Juan Fueyo i el testimoni d'Aleixo Paz

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Gustavo Galán, advocat de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, hores abans que comenci el judici sobre la caixa B del partit. Bárcenas acusa Mariano Rajoy de destruir proves del presumpte finançament il·legal del PP. També conversarà amb José Luis Peñas, exregidor del PP de Majadahonda, denunciant de la trama Gürtel. A més, es connectarà amb els Estats Units per entrevistar Juan Fueyo, neuròleg i investigador de l'Anderson Cancer Center de Houston que fa més de 25 anys estudia l'enginyeria genètica dels virus. Es parlarà sobre l'origen de la pandèmia i sobre si tot això es podria repetir aviat. Es descobrirà la història d'Aleixo Paz, un jove que quan tenia 9 anys va patir un greu accident que li va provocar cremades en el 90 per cent del cos. Aquesta història de superació ha estat traslladada a la gran pantalla amb el documental "El niño de fuego". L'actuació musical anirà a càrrec de Rigoberta Bandini, que interpretarà la cançó "Perra". Bandini és l'alter ego de Paula Ribó, una artista polifacètica que s'ha convertit en la nova sensació musical. Es comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta i la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires de periodistes hi haurà Júlia Regué, Arturo Puente, Israel García-Juez i Agnès Marquès.

 • "Preguntes freqüents": Lluís Llach, Dani Gallardo, Pablo Hasél i l'advocat de l'excomissari Villarejo
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Lluís Llach, Dani Gallardo, Pablo Hasél i l'advocat de l'excomissari Villarejo

  "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Lluís Llach, cantautor; Pablo Hasél, raper; Dani Gallardo, condemnat a quatre anys i mig de presó pels aldarulls postsentència del Procés a Madrid en la primera entrevista concedida des de que és en llibertat, i Antonio José García Cabrera, l'advocat de l'excomissari Villarejo. A més, Maria del Mar Bonet actuarà amb el cantaor Juan Valderrama, que acaba de guanyar el Premi Miquel Martí i Pol. Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Dani Gallardo, condemnat a quatre anys i mig de presó pels aldarulls postsentència del Procés a Madrid. Després d'un any empresonat, el jutge l'ha deixat en llibertat a l'espera de la sentència ferma. Serà la primera entrevista que concedeix des que és en llibertat. També conversarà amb el raper Pablo Hasél, a qui l'Audiència Nacional ha donat deu dies per ingressar a la presó. Està condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries a la corona i a les institucions de l'Estat. Es conversarà amb Lluís Llach sobre les eleccions del 14F, de com l'està afectant la pandèmia i del futur del sector cultural. A més, Maria del Mar Bonet actuarà amb el cantaor Juan Valderrama, que acaba de guanyar el Premi Miquel Martí i Pol per haver musicat el poema "Podries" de Joana Raspall. També s'entrevistarà Antonio José García Cabrera, l'advocat de l'excomissari Villarejo. El nom del seu client apareix a gairebé tots els casos d'espionatge polític i policial de la democràcia. Aquesta setmana, Villarejo ha estat notícia perquè finalment compareixerà al Congrés, en la comissió que investigarà l'operació Kitchen. I el programa comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina, i la col·laboració de Quico Sallés. A les cadires dels periodistes hi haurà Ana Pardo de Vera, Pablo Tallón, Tian Riba i Laura Aznar

 • "Preguntes freqüents": l'estat de les UCI amb Antoni Castells i Rafael Vilasanjuan, Joan Gaspart i La Queency
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'estat de les UCI amb Antoni Castells i Rafael Vilasanjuan, Joan Gaspart i La Queency

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Antoni Castells, director mèdic de l'Hospital Clínic, i Rafael Vilasanjuan, director d'anàlisi de l'Institut de Salut Global de Barcelona, la setmana que les UCI catalanes estan a punt del col·lapse. Amb ells es parlarà de la distribució de les vacunes contra el coronavirus, de l'evolució de la pandèmia i de si calen o no més restriccions. També s'analitzarà la decisió del TSJC que, ara com ara, manté les eleccions pel 14F i no en permet l'ajornament. En canvi, les eleccions a la presidència del Barça es mantenen per al 7 de març. El programa en parlarà amb Joan Gaspart, expresident del club i també expresident de turisme de Barcelona. Ara que Pepe Colubi està a punt de publicar la novel·la inspirada en la seva joventut, "Dispersión", el periodista oferirà la seva particular visió del moment actual. I també comptarem amb la cantant de música urbana, La Queency. Es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Alejandro López-Fonta. L'actuació musical anirà a càrrec de la banda Aiala, que interpretarà la cançó "Fighting and learning". A les cadires de periodistes hi haurà Odei A.-Etxearte, Cristina Farrés, Jordi Panyella i Roger Palà.

 • "Preguntes freqüents": l'ajornament de les eleccions amb Roger Torrent, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i Boaventura de Sousa
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": l'ajornament de les eleccions amb Roger Torrent, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i Boaventura de Sousa

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Roger Torrent, president del Parlament, després de l'ajornament de les eleccions al 30 de maig. També parlarem amb Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i Oriol Mitjà, metge epidemiòleg, per analitzar també aquest ajornament, l'evolució del coronavirus i les restriccions imposades pel govern. Es connectarà amb el sociòleg portuguès Boaventura de Sousa, autor d'"El futuro comienza ahora: de la pandemia a la utopia", per saber per què el país lusità ha mantingut les eleccions presidencials en ple confinament. També han quedat ajornades les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona a causa de la pandèmia. Ernest Folch i Pilar Rahola debatran sobre la conveniència o no d'haver posposat aquesta procés electoral. La setmana que dues persones sense sostre han mort als carrers de Barcelona durant l'onada de fred, es podrà conèixer el testimoni d'Enric Molina, protagonista de la pel·lícula "Sense sostre", i de Yolanda Galmes que, durant un mes i mig va viure al carrer. Ho explicaran juntament amb l'actriu Ivana Miño, que col·labora amb la Fundació Arrels. El programa comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés i l'actuació de la cantautora Sandra Bautista que interpretarà la cançó "La casa de les mil olors". A les cadires de periodistes hi haurà Susana Quadrado, Núria Orriols, Òscar Fernández i Pilar Velasco.

 • "Preguntes freqüents": Gerry Adams, Magda Campins i la borrasca Filomena
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": Gerry Adams, Magda Campins i la borrasca Filomena

  Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Gerry Adams, exlíder del Sinn Féin i impulsor de la pacificació d'Irlanda del Nord, que aquesta setmana ha firmat amb una cinquantena de personalitats internacionals el manifest d'Òmnium Cultural per reclamar l'amnistia dels presos del procés. També s'analitzarà la situació de la pandèmia a Catalunya amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron. A més, es connectarà amb Leicester, amb el doctor Salvador Macip, per saber com viu el Regne Unit el confinament total, decretat arran de l'aparició d'una nova soca del virus. S'entrevistarà qui serà la número 2 de Ciutadans a les eleccions del Parlament de Catalunya, Anna Grau. Amb ella parlarem del seu imminent trànsit del periodisme a la política. El Terrat celebra els seus 30 anys estrenant "L'èxit de la temporada" al Teatre Coliseum de Barcelona. Es parlarà de televisió, teatre i humor amb dos històrics de la companyia, Fermí Fernández i Oriol Grau, que protagonitzen aquest muntatge dirigit per Enric Cambray. Com cada setmana, el programa comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Xavier Fina. A més, es tindrà l'actuació del grup Koers, que interpretarà la cançó "Som". I a les cadires de periodistes hi haurà Neus Tomàs, Jordi Barbeta, Miquel Ramos.

 • "Preguntes freqüents": la pandèmia a les portes del Nadal amb Antoni Trilla i Clara Prats, i l'advocat Gonzalo Boye
  Veure vídeo

  "Preguntes freqüents": la pandèmia a les portes del Nadal amb Antoni Trilla i Clara Prats, i l'advocat Gonzalo Boye

  Antoni Trilla i Clara Prats, al "Preguntes freqüents" Demà, a les 22.05, a TV3, "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Antoni Trilla, epidemiòleg, i Clara Prats, investigadora del Grup de Recerca Biocom de la UPC. També amb Pilar Rahola, que compartirà taula de Nadal amb Xavier Fina, Ernest Folch i Alejandro López-Fonta, i les actuacions dels Lali BeGood i Beth Rodergas. També conversarà amb l'epidemiòleg Antoni Trilla i amb Clara Prats, investigadora del Grup de Recerca Biocom de la UPC. Davant del perill d'una tercera onada s'analitzaran les noves restriccions anunciades pel govern i el risc de rebrot a Catalunya. Aquesta setmana, Pilar Rahola compartirà taula de Nadal amb Xavier Fina, Ernest Folch i Alejandro López-Fonta. A més, el programa comptarà amb doble actuació musical. D'una banda, els Lali BeGood interpretaran la cançó "El rock del tió", i Beth Rodergas cantarà "Que tremolin els arbres". I a cadires de periodistes hi haurà Bea Talegón, Manel Manchón, Andreu Barnils i Joan Julibert.

Anar al contingut