Raquel Sans, Xavi Coral i Toni Cruanyes, al "FAQS"

Raquel Sans, Xavi Coral i Toni Cruanyes, al "FAQS"

Aquest setmana, l'exministre franquista Rodolfo Martín Villa ha declarat per videoconferència davant la jutgessa argentina María Servini per la seva actuació en relació amb la mort de 12 persones durant la Transició. Una de les víctimes va ser Gustau Muñoz, assassinat per un tret atribuït a la policia durant una manifestació de la Diada el 1978. Al "FAQS" entrevistarem Miquel Muñoz, germà de la víctima. També ens acompanyarà Andoni Txasko, un dels ferits en la massacre de Vitòria del 3 de març del 1978, i Joan Tardà, diputat d'ERC i impulsor al Congrés de les esmenes de la Llei de Memòria Històrica. També connectarem amb l'Argentina, amb Máximo Castex, un dels advocats de la causa.

El programa també comptarà amb la presència de tres periodistes de TV3. Aquesta temporada, el TN Migdia torna a repetir parella de presentadors, amb Xavier Coral i Raquel Sans, que, juntament amb el conductor del TNVespre, Toni Cruanyes, debatran sobre temes d'actualitat.

Al "FAQS" també ens acompanyarà la cantant Suu, que ens interpretarà la cançó "Tant de bo", el tema musical de l'estiu a TV3 i Catalunya Ràdio. Amb aquesta actuació donarem la benvinguda a la nova temporada.

A més comptarem amb les col·laboracions de Pilar Rahola, Ernest Folch, que s'estrena al programa, i Quico Sallés.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3