"Preguntes freqüents": Setmana 14 del judici al Suprem i el problema de l'habitatge

En una setmana en què han sigut notícia la fiscalia, el jutge Marchena i Institucions Penitenciàries, entrevistarem un advocat que ha estat fiscal, jutge i funcionari de presons a Soto del Real, Manuel Álvarez de Mon Soto.
També emetrem el catorzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés.
Al FAQS coneixerem el testimoni de Can Dündar, periodista turc exiliat a Alemanya que ha establert relació amb Jordi Cuixart i el del cineasta quebequès Alexandre Chartrand, qui diumenge estrena el documental "Amb un somriure, la revolta!" rodat a Catalunya durant el referèndum de l'1 d'octubre.
També abordarem un dels temes clau en aquesta campanya de les municipals, la problemàtica de l'habitatge, amb Santi Mas de Xaxàs, de la PAH, la periodista Laura Álvarez, autora del documental "CityForSale", on s'investiga si el turisme és culpable en la precarietat de l'habitatge a Barcelona i el testimoni de Pampa Isla. A més, escoltarem l'opinió d'una autoritat mundial en la matèria, el sociòleg nordamericà David Madden.
Comptarem amb l'actuació musical de Jana Sirés i amb un monòleg d'Anna Polo.
Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3