"Preguntes freqüents": revelacions de Trapero i manifestació a Madrid pel dret a decidir

"Preguntes freqüents": revelacions de Trapero i manifestació a Madrid pel dret a decidir

Analitzarem la manifestació a favor de l'autodeterminació que es fa a Madrid amb la consellera de la presidència, Elsa Artadi, que hi assistirà amb part del Govern. També coneixerem la valoració que en fa una de les impulsores de la concentració, Elena Martínez, que és portaveu de la Coordinadora 25-S. El Quico Sallés, també des de Madrid, ens farà la contracrònica de la manifestació.
Emetrem el cinquè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Analitzarem les compareixences d'aquesta setmana, amb especial atenció al testimoni del Major Trapero, amb Narciso Ortega, que va ser cap de la Policia Nacional a Catalunya entre el 2008 i el 2012 i amb l'advocat penalista Francesc Jufresa. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica setmanal del judici.
Al FAQS analitzarem l'actual moment polític amb Josep Antoni Duran i Lleida, que acaba de publicar el seu llibre de memòries "El risc de la veritat". Li preguntarem què se n'ha fet de l'espai postconvergent.
Coneixerem el resultat de la investigació de Frédéric Martel, autor del best seller mundial "Sodoma. Poder y escándalo en el Vaticano" que revela la doble moral dins del Vaticà al combinar l'homofòbia amb el fet de ser la comunitat gai més important del món segons l'autor. Contrastarem aquestes dades amb l'exmembre de la Congregació de la Doctrina de la Fe, Krzysztof Charamsa, capellà que va sortir de l'armari quan treballava al Vaticà.
A cadires hi haurà els periodistes Ana Pardo de Vera, Odei A.-Etxearte, Gemma Liñán i Daniel Basteiro.
També comptarem amb l'actuació musical de L'últim Indi i amb el monòleg d'Àngel Miralles, que per una nit aparcarà ReEugenio, per centrar-se en el judici del Procés.
Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquim Luna.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3