"Preguntes freqüents": Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Aleix Villatoro, Sonia Vivas i Itziar Castro

Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Sonia Vivas i Itziar Castro, a "Preguntes freqüents"
Demà, divendres, a les 22.15, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana; Andreu Mas-Colell, exconseller d'Economia; Aleix Villatoro, exsecretari general d'Afers Exteriors; Sonia Vivas, expolicia; Itziar Castro, actriu, i Judith Juanhuix, activista trans. L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal.
01/07/2021 - 19.01
Imprimir

"Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, i aquesta setmana en divendres, entrevistarà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana. Serà la primera entrevista televisiva després de ser indultat pel govern espanyol.

La setmana que el Tribunal de Comptes ha imposat una fiança de més de 5 milions d'euros a diversos exalts càrrecs de la Generalitat per la despesa en política exterior, el programa parlarà amb Andreu Mas-Colell i Aleix Villatoro. L'exconseller d'Economia i l'exsecretari general d'Afers Exteriors són dos dels afectats.

Es conversarà amb l'expolicia Sonia Vivas, que explicarà el calvari viscut després de denunciar un cas de corrupció policial a Palma. Vivas, que és l'actual regidora de Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament d'aquesta ciutat, també relatarà els atacs homòfobs que ha patit.

Amb l'actriu Itziar Castro ens comentarà l'anomenada llei trans, aprovada pel govern espanyol aquest dimarts. També sabrem la història de la Judith Juanhuix, activista trans.

Pilar Rahola farà un cara a cara amb Xavier Fina i també es comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés.

A cadires de periodistes hi haurà Tian Riba, Laura Aznar, Daniel Basteiro i Andrea Villoria.

L'actuació musical anirà a càrrec dels Sense Sal, que interpretaran la cançó "Com abans".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3