"Preguntes freqüents": l'expresident de la Generalitat Quim Torra, l'exconsellera Meritxell Serret i un any de la pandèmia

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Meritxell Serret, diputada al Parlament per ERC, dos dies després de la seva arribada a Catalunya procedent de l'exili belga. Per primer cop des del seu retorn Serret trepitja un mitjà d'informació per concedir una entrevista.

També es conversarà amb l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, que guiarà per la Casa dels Canonges on va viure confinat ara fa un any. S'abordarà la seva experiència vital i el seu pas pel govern.

Quan ja fa un any de l'inici de l'estat d'alarma, el programa farà balanç de com la pandèmia ens ha canviat la vida amb els doctors Jaume Padrós i Oriol Mitjà, la doctora Cristina Capdevila i el psiquiatre Enric Álvarez i la sociòloga Marta Soler.

A cadires de periodistes, aquesta setmana seuran Odei A. Etxearte i Arturo Puente, i es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

Aquest dissabte hi haurà doble actuació musical amb la soprano Begoña Alberdi i el grup Sixtus.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3