T3xC20 - "Preguntes freqüents": l'eurodiputada Assita Kanko, Josep Costa, Jaume Asens i Toni Cruanyes

A cadires hi tindrem els periodistes Neus Tomàs, Rodolfo Irago, Gemma Liñán i Laura Fàbregas.
Comptarem amb l'actuació especial de Montse Castellà, cantant de les Terres de l'Ebre.
Entrevistarem Jaume Asens, portaveu d'En Comú Podem al Congrés, i Francesc Jufresa, advocat penalista, per analitzar la reforma del Codi Penal impulsada pel govern d'esquerres que vol rebaixar les penes per sedició. Asens i Jufresa també valoraran la suspensió del President Torra com a diputat i l'inici del judici a la cúpula dels Mossos.
Al FAQS entrevistarem l'eurodiputada de la Nova Aliança Flamenca, Assita Kanko, que va ser l'amfitriona de Carles Puigdemont i Toni Comín quan van recollir la seva acreditació com a eurodiputats.
Les periodistes Pilar Rahola i Pilar Eyre analitzaran la figura de Marisol, ara que ha estat distingida amb el Goya d'Honor. Marisol va estar present indirectament a la constitució del Congrés Espanyol a través la samarreta de la diputada de la CUP, Mireia Vehí.
Completarà el FAQS una conversa entre l'editor i presentador del TN Vespre, Toni Cruanyes i l'emprenedor social Ousman Umar ara que Cruanyes ha publicat "Un dels nostres. Identitats en conflicte a Catalunya". Parlarem de periodisme i de l'actual moment polític des de dues visions ben diferents.
Al FAQS també hi haurà la col·laboració de Quico Sallés i l'actuació de les catalano-cubanes Gemma 4.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3