"Preguntes freqüents": l'embolic del 14F, l'advocat de Bárcenas, Juan Fueyo i el testimoni d'Aleixo Paz

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Gustavo Galán, advocat de l'extresorer del PP Luis Bárcenas, hores abans que comenci el judici sobre la caixa B del partit. Bárcenas acusa Mariano Rajoy de destruir proves del presumpte finançament il·legal del PP. També conversarà amb José Luis Peñas, exregidor del PP de Majadahonda, denunciant de la trama Gürtel.

A més, es connectarà amb els Estats Units per entrevistar Juan Fueyo, neuròleg i investigador de l'Anderson Cancer Center de Houston que fa més de 25 anys estudia l'enginyeria genètica dels virus. Es parlarà sobre l'origen de la pandèmia i sobre si tot això es podria repetir aviat.

Es descobrirà la història d'Aleixo Paz, un jove que quan tenia 9 anys va patir un greu accident que li va provocar cremades en el 90 per cent del cos. Aquesta història de superació ha estat traslladada a la gran pantalla amb el documental "El niño de fuego".

L'actuació musical anirà a càrrec de Rigoberta Bandini, que interpretarà la cançó "Perra". Bandini és l'alter ego de Paula Ribó, una artista polifacètica que s'ha convertit en la nova sensació musical.

Es comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Alejandro López-Fonta i la col·laboració de Quico Sallés.

A les cadires de periodistes hi haurà Júlia Regué, Arturo Puente, Israel García-Juez i Agnès Marquès.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3