"Preguntes freqüents": l'ajornament de les eleccions amb Roger Torrent, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i Boaventura de Sousa<br />

"Preguntes freqüents": l'ajornament de les eleccions amb Roger Torrent, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i Boaventura de Sousa

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Roger Torrent, president del Parlament, després de l'ajornament de les eleccions al 30 de maig. També parlarem amb Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i Oriol Mitjà, metge epidemiòleg, per analitzar també aquest ajornament, l'evolució del coronavirus i les restriccions imposades pel govern. Es connectarà amb el sociòleg portuguès Boaventura de Sousa, autor d'"El futuro comienza ahora: de la pandemia a la utopia", per saber per què el país lusità ha mantingut les eleccions presidencials en ple confinament.

També han quedat ajornades les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona a causa de la pandèmia. Ernest Folch i Pilar Rahola debatran sobre la conveniència o no d'haver posposat aquesta procés electoral.

La setmana que dues persones sense sostre han mort als carrers de Barcelona durant l'onada de fred, es podrà conèixer el testimoni d'Enric Molina, protagonista de la pel·lícula "Sense sostre", i de Yolanda Galmes que, durant un mes i mig va viure al carrer. Ho explicaran juntament amb l'actriu Ivana Miño, que col·labora amb la Fundació Arrels.

El programa comptarà amb la col·laboració de Quico Sallés i l'actuació de la cantautora Sandra Bautista que interpretarà la cançó "La casa de les mil olors".

A les cadires de periodistes hi haurà Susana Quadrado, Núria Orriols, Òscar Fernández i Pilar Velasco.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3