"Preguntes freqüents": la conversa amb Toni Comín i la seva mare, el conseller Puigneró i l'exjutge García de Dios

Ara que fa dos anys de l'empresonament i de l'exili del govern català ens hi aproximem des de la part humana. Ho farem amb una conversa entre l'exconseller de Salut, Toni Comín, i la seva mare Maria Lluïsa Oliveres, que ja va tenir a la presó per motius polítics al seu marit, Alfons Comín, just en el moment que es reactiva l'euroordre contra Comín.
Entrevistarem el conseller de Politiques Digitals, Jordi Puigneró, per preguntar-li si existeix la República Digital que vol liquidar el govern espanyol.
Parlarem amb Ramin Jahanbengloo, filòsof i activista iranià, empresonat a Teheran per les seves idees, director del Mahatma Gandhi Center for Nonviolence and Peace Studies i autor de "L'obligació moral de desobeir". Ha visitat Jordi Cuixart a la presó, autor del pròleg del seu llibre.
Entrevistarem Ramiro García de Dios, jutge d'instrucció retirat que ens valorarà l'actuació dels Mossos i de la Policia Nacional durant les protestes a Catalunya i l'ús de la presó preventiva. També ens analitzarà la figura de Fernando Grande Marlaska, amb qui va coincidir diversos anys a Euskadi quan era jutge.
A cadires comptarem a la presència dels periodistes Cristina Fallarás, Núria Orriols, Fidel Masreal i Laura Fàbregas.
Al FAQS comptarem amb les actuacions de Marina Rossell, de Joan Reig i amb les col·laboracions de Quico Sallés i de Pilar Rahola.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3