"Preguntes freqüents": El trencaclosques postelectoral, Pedro J. Ramírez i capítol 16 de Causa [20907]

En una setmana marcada per la incertesa sobre qui serà alcalde de Barcelona, entrevistarem Ernest Maragall perquè ens expliqui en quin punt estan les negociacions i si creu que aconseguirà ser alcalde.
Analitzarem el judici del Tribunal Suprem als líders del Procés amb el setzè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. Comptarem amb la presència de Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart, per valorar el dictàmen del Grup de treball de detencions arbitràries de l'ONU que demana l'alliberament immediat de Cuixart, Jordi Sànchez i Oriol Junqueras. Amb Roig també comentarem les sessions d'aquesta setmana del judici on fiscalia i advocacia de l'estat han mantingut les peticions de pena.
¿Quin paper jugarà la justícia europea en tot l'embolic legal perquè Puigdemont, Junqueras i Comín puguin ser eurodiputats? ¿Prevaldrà la llei espanyola o l'europea? Li preguntarem al degà de la facultat de dret de la universitat de Humboldt (Berlín) i expert en dret penal europeu, Martin Heger.
Al FAQS també entrevistarem el director d'El Español, Pedro J. Ramírez, per conèixer com interpreta el nou mapa electoral espanyol i quina és la seva proposta per al conflicte territorial entre Catalunya i Espanya.
A cadires ens acompanyaran els periodistes Jonathan Martínez, Laura Fàbregas, Laia Altarriba i Javier Gállego.
Comptarem amb l'actuació musical de Rusó Sala i amb un monòleg de Joel Díaz.
Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Maiol Roger i Quico Sallés.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3