Preguntes Freqüents: Alex Arenas, el possible indult dels presos i la batalla entre jutges i govern espanyol

Preguntes Freqüents: Alex Arenas, el possible indult dels presos i la batalla entre jutges i govern espanyol

Aquest dissabte coneixerem el testimoni de Xavier Marco, que va passar dos mesos a l'UCI ingressat per la Covid-19 i analitzarem la situació de la pandèmia a Catalunya, amb Àlex Arenas, matemàtic i investigador de la URV.

La setmana que el govern espanyol ha anunciat l'inici de la tramitació de l'indult dels presos del procés, entrevistarem els advocats Benet Salellas i Andreu Van den Eynde. També conversarem amb l'eurodiputada, Diana Riba, dona de Raül Romeva, i amb Laura Masvidal, la dona de Quim Forn.

Abordarem la crisi oberta entre el poder judicial i el govern Sánchez per l'absència de Felip VI a l'entrega dels despatxos judicials amb l'advocat i exjutge, Elpidio José Silva. També parlem amb la periodista Esperanza Escribano autora d'una de les poques entrevistes concedides per Corinna Larsen.

L'actuació musical anirà a càrrec de Nakany Kanté, cantant africana que ha actuat aquesta setmana a les festes de la Mercè.

També tindrem la col·laboració de Quico Sallés i el cara a cara entre Pilar Rahola i Ernest Folch. I a cadires hi seuran els periodistes Gemma Liñán, Israel García-Juez, Laura Aznar i Joan Julibert.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3