"Preguntes freqüents": el conseller Jaume Giró, la conversa de Trapero, Marcel Vivet i Ramon Gener

Entrevistarem Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda. Serà la primera entrevista del màxim responsable de les finances del govern des de que va prendre possessió del càrrec.

El major Josep Lluís Trapero ha concedit a TV3 la primera entrevista des del 2017, any dels atemptats de Barcelona i Cambrils i el referèndum de l'1-O. La periodista Fàtima Llambrich ens avançarà detalls d'aquesta entrevista i n'emetrem en primícia un fragment.

Conversarem amb Marcel Vivet, la setmana que l'han condemnat a 5 anys de presó, acusat d'haver colpejat a un mosso amb un pal en una manifestació el 2018. Ens acompanyarà la seva mare, Anna Regalón.

El músic i escriptor Ramon Gener ens explicarà quina relació té un geni de la música com Mozart amb un crac com Messi a pocs dies de la seva eventual renovació.

Per primer cop televisions de tots els territoris de parla catalana emetran simultàniament un programa, "El temps de les arts". L'artífex d'aquesta fita és l'activista valencià Eliseu Climent que ens explicarà com s'ho ha fet per aconseguir-ho.

Pilar Rahola farà un cara a cara amb Alejandro López-Fonta i també comptarem amb la col·laboració de Quico Sallés.

A cadires de periodistes hi haurà Manel Manchón, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Jordi Barbeta.

L'actuació musical anirà a càrrec de Lucia Fumero i Martín Leiton que interpretaran la cançó "Mi amor fugaz".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3