T1xC19 - Preguntes freqüents: s'ha acabat el procés?

Aquesta setmana, hem estat a Madrid per anar a veure l'Ana Rosa Quintana i preguntar-li com va anar tot el tema dels missatges de mòbil de Puigdemont a Comín. Ha aconseguit acabar amb el Procés? Vam arrencar el "Preguntes freqüents" des del seu plató al més pur estil AR, donant pas ja des del nostre a una entrevista al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, a qui li vam preguntar si realment havien sacrificat Puigdemont.

Més tard, va arribar Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya, després de 19 programes intentant que vingés. Millor tard que mai. Com cada setmana, Pilar Rahola va portar-nos la seva última hora i Maiol Roger va fer els respectius accents diacrítics de les dues entrevistes.

Amb motiu de l'aniversari de Felip VI, vam parlar de monarquia amb la periodista Pilar Urbano i Juan Carlos Monedero. A la conversa s'hi va afegir el raper Pablo Hasél, que pot anar a la presó acusat d'injuries contra la monarquia. A cadires, fent preguntes i participant del debat durant tota la nit, hi van seure els periodistes Ana Pardo de Vera, Anton Losada, Andreu Barnils i Anna Grau.

Com ja va sent tònica habitual en aquest programa, vam acabar amb actuació musical en directe: Xarim Aresté ens va interpretar "Indomables" i "Ni a besades".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3