Jon Iñarritu, Marc Marginedas, Carla Simón i Peyu i les dones al periodisme esportiu

Entrevistarem el diputat de Bildu Jon Iñarritu que ha portat al Congrés el cas del periodista Pablo González, detingut i incomunicat a Polònia acusat de ser un espia del Kremlin. També conversarem amb la parella de González, Oihana Goiriena. I descobrirem la controvertida figura de Vladimir Putin amb el periodista, Marc Marginedas, ex-corresponsal a Moscou.

A més, estrenarem un fragment de la pel·lícula "Alcarràs" i la comentarem amb la seva directora, Carla Simón i amb els intèrprets Anna Otín, Albert Bosch i Ainet Jounou. I parlarem de la vida al camp amb en Peyu que va ser company d'escola de Simón.

La setmana que s'ha batut el rècord mundial d'assistència a un partit de futbol femení conversarem amb dues pioneres del periodisme esportiu, Isabel Bosch i Carme Barceló, i amb Marta Carreras que, durant 12 temporades, va formar part de l'equip de les transmissions de Barça a Catalunya Ràdio.

Tindrem les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola.

Comptarem amb els periodistes Àlex Cubero, Agnès Marquès, Roger Palà i Bea Talegón.

L'actuació musical anirà a càrrec de la Beth i la Laura Andrés que interpretaran la cançó "I wanna dance with somebody", una versió del clàssic de Withney Houston.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3