FAQS Causa 20907 vuitè capítol (LSC)

Comencem el FAQs entrevisant Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia i Hisenda.
Emetrem el vuitè capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Comentarem les compareixences d'aquesta setmana i entrevistarem l'advocat i exdiputat del Partit Socialista alemany Bernhard "Felix" von Grünberg, visitant internacional de l'1-O que va declarar al Suprem fa uns dies. Maiol Roger ens farà la seva habitual contracrònica del judici i el Quico Sallés, que el cobreix des de Madrid des de la primera sessió, ens explicarà les seves vivències sobre el terreny.
Al FAQS mantindrem una conversa amb l'exdiputat dels comuns a Madrid Xavier Domènech i el diputat d'ERC Joan Tardà, que no repetirà al Congrés espanyol. Debatrem sobre el futur del catalanisme, l'esquerra i sobre la seva experiència a Madrid, entre d'altres temes. Tots dos acaben de publicar "Entre Ítaca i Icària", on reflexionen sobre aquests conceptes.
Al "Preguntes Freqüents" abordarem la situació del militar espanyol Marco Antonio Santos, que acaba de ser suspès per haver signat un manifest antifranquista. El suport al manifest i d'altres posicionaments públics li poden costar l'expulsió del cos militar. Tot plegat en un moment en què diversos militars que han signat manifestos franquistes formaran part de les llistes de Vox.
A cadires hi haurà els periodistes Rodolfo Irago, Laura Aznar, Dani Sánchez Ugart i Anna Grau.
També comptarem amb l'actuació musical de Chloe Phillips i amb un monòleg d'Andreu Casanova.
Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i de Joaquim Luna.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3