TOTS ELS PROGRAMES

 • Polònia - 20/02/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 20/02/2020

  El president del Barça, Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza), compareixerà per defensar-se de les greus acusacions de manipulació a les xarxes socials. També buscarà l'escalf del seu màxim valedor, Josep Lluís Núñez, gràcies a Susanna Astral (Judit Martín).

  Tot i estar més acostumats a les crítiques a Twitter, el govern tampoc passa per un bon moment. Però han aconseguit trobar el costat positiu de la situació: Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) ja no hauran de fingir per apunyalar-se. Aragonès, a més, s'enfrontarà al mític cambrer del croissant (Marc Rodríguez). Se sortirà amb la seva?

  La tria del candidat de JuntsxCat no serà fàcil. Bé, sí. L'escollirà en Carles Puigdemont (Queco Novell) a dit. D'acord. Però bé que s'ha d'entrenar el dit, no? Per sort, ho farà de la manera més innovadora possible: amb la banda sonora de "Rocky" de fons.

  Mentrestant, Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) i Pablo Casado (David Marcé) visiten "Espejo público" per mostrar a Susanna Griso (Agnès Busquets) imatges en exclusiva dels privilegis dels presos polítics a la presó de Lledoners.

  L'ebullició independentista va de baixada. Tant es així que la Montserrat (Alba Florejachs) decidirà desconnectar del procés i, amb en Miquel (Marc Rodríguez), descobrirà tot el que ha passat durant aquests anys a la seva pròpia casa.

  L'Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) s'endinsarà en el Museu de la Pagesia, on es descobrirà com els preus de la fruita i la verdura van acabar amb la figura del pagès.

  I acabarà amb un conte. Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) llegirà la seva versió de "La bella dorment". Una llegenda sobre fades, princeses i eutanàsia.

  El president del Barça, Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza), compareixerà per defensar-se de les greus acusacions de manipulació a les xarxes socials. També buscarà l'escalf del seu màxim valedor, Josep Lluís Núñez, gràcies a Susanna Astral (Judit Martín). Tot i estar més acostumats a les crítiques a Twitter, el govern tampoc passa per un bon moment. Però han aconseguit trobar el costat positiu de la situació: Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) ja no hauran de fingir per apunyalar-se. Aragonès, a més, s'enfrontarà al mític cambrer del croissant (Marc Rodríguez). Se sortirà amb la seva? La tria del candidat de JuntsxCat no serà fàcil. Bé, sí. L'escollirà en Carles Puigdemont (Queco Novell) a dit. D'acord. Però bé que s'ha d'entrenar el dit, no? Per sort, ho farà de la manera més innovadora possible: amb la banda sonora de "Rocky" de fons. Mentrestant, Cayetana Álvarez de Toledo (Mireia Portas) i Pablo Casado (David Marcé) visiten "Espejo público" per mostrar a Susanna Griso (Agnès Busquets) imatges en exclusiva dels privilegis dels presos polítics a la presó de Lledoners. L'ebullició independentista va de baixada. Tant es així que la Montserrat (Alba Florejachs) decidirà desconnectar del procés i, amb en Miquel (Marc Rodríguez), descobrirà tot el que ha passat durant aquests anys a la seva pròpia casa. L'Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) s'endinsarà en el Museu de la Pagesia, on es descobrirà com els preus de la fruita i la verdura van acabar amb la figura del pagès. I acabarà amb un conte. Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) llegirà la seva versió de "La bella dorment". Una llegenda sobre fades, princeses i eutanàsia.

 • Polònia - 13/02/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 13/02/2020

  "Polònia", estarà pendent del Mobile. Després de la retirada de les grans empreses tecnològiques, Ada Colau (Agnès Busquets) proposarà un Mobile alternatiu amb novetats tecnològiques com: el Telegurt 2000, l'Animalphone XL i el retorn de la mítica serp del Nokia.

  I les novetats no s'acaben aquí perquè Bertín Osborne (Pep Plaza) també presentarà un nou telèfon que revolucionarà el món de la comunicació: l'I-Phenomeno.

  A més, la dreta espanyola ha preparat un NO-DO per explicar el seu punt de vista sobre la nova llei de l'eutanàsia que promou el govern.

  Una altra llei que s'està debatent és la del delicte d'apologia del franquisme. A causa d'això, Carmen Polo (Mireia Portas) no gosarà tirar-li floretes a Franco (Manel Lucas) per por d'anar a la presó.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) aprofitarà la cocapitalitat cultural de Barcelona per treure's de sobre els artistes pesats que li sobren a Madrid, com Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), que aportarà el seu "toc personal" a la cultura catalana.

  Al palau de la Generalitat, l'ambient està tan carregat i la tensió entre Junts per Catalunya i Esquerra és tan alta que els treballadors aprofiten l'energia que desprenen els consellers per carregar el mòbil.

  Quico Homs (Pep Plaza), Duran i Lleida (Xavier Serrano), Marta Pascal (Judit Martín) i un senyor que no parla formaran un grup per convèncer Artur Mas (David Marcé) perquè es presenti a les eleccions. Ells són: el Quico, el Cerillo, la noia i el mut de la tercera via.

  I aprofitant que Josep Borrell (Queco Novell) va criticar Greta Thunberg (Judit Martín), una empresa tecnològica ha aprofitat la batalla entre l'exministre i l'activista per crear una nova versió del mític videojoc "Street Fighter". En aquest cas: "Street Thunberg".

  "Polònia", estarà pendent del Mobile. Després de la retirada de les grans empreses tecnològiques, Ada Colau (Agnès Busquets) proposarà un Mobile alternatiu amb novetats tecnològiques com: el Telegurt 2000, l'Animalphone XL i el retorn de la mítica serp del Nokia. I les novetats no s'acaben aquí perquè Bertín Osborne (Pep Plaza) també presentarà un nou telèfon que revolucionarà el món de la comunicació: l'I-Phenomeno. A més, la dreta espanyola ha preparat un NO-DO per explicar el seu punt de vista sobre la nova llei de l'eutanàsia que promou el govern. Una altra llei que s'està debatent és la del delicte d'apologia del franquisme. A causa d'això, Carmen Polo (Mireia Portas) no gosarà tirar-li floretes a Franco (Manel Lucas) per por d'anar a la presó. Pedro Sánchez (Pep Plaza) aprofitarà la cocapitalitat cultural de Barcelona per treure's de sobre els artistes pesats que li sobren a Madrid, com Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), que aportarà el seu "toc personal" a la cultura catalana. Al palau de la Generalitat, l'ambient està tan carregat i la tensió entre Junts per Catalunya i Esquerra és tan alta que els treballadors aprofiten l'energia que desprenen els consellers per carregar el mòbil. Quico Homs (Pep Plaza), Duran i Lleida (Xavier Serrano), Marta Pascal (Judit Martín) i un senyor que no parla formaran un grup per convèncer Artur Mas (David Marcé) perquè es presenti a les eleccions. Ells són: el Quico, el Cerillo, la noia i el mut de la tercera via. I aprofitant que Josep Borrell (Queco Novell) va criticar Greta Thunberg (Judit Martín), una empresa tecnològica ha aprofitat la batalla entre l'exministre i l'activista per crear una nova versió del mític videojoc "Street Fighter". En aquest cas: "Street Thunberg".

 • Polònia - 06/02/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 06/02/2020

  Aquesta setmana, a "Polònia", Quim Torra (Ivan Labanda) parodiarà la guanyadora de 4 Grammys Billie Eilish. Després d'haver liquidat la legislatura i anunciat la convocatòria anticipada d'eleccions, el president es transformarà en un "bad guy" per rebre Pedro Sánchez.

  També hi haurà temps per posar llum a la foscor. Amb l'ajuda de Carles Porta (Fermí Fernàndez) es resoldrà un dels crims més inquietants de Catalunya: la desaparició del Tsunami Democràtic.

  Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) visitaran el ministre de Sanitat, Salvador Illa (Queco Novell), convençuts que tenen la solució per acabar amb el coronavirus. Segons ells, una malaltia estrangera que ha vingut per robar la feina dels virus nacionals.

  Ara que ja és possible entrevistar els presos polítics, Mònica Terribas (Agnès Busquets) i Jordi Basté (Pep Plaza) coincidiran atracant un banc per acabar a la presó i, així, poder-ne treure més exclusives.

  Per mirar de superar la crisi de govern, Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) visitaran dos assessors experts en conviure enmig del conflicte: Artur Mas (David Marcé) i Duran i Lleida (Xavi Serrano).

  Mentrestant, Ada Colau (Agnès Busquets) inicia la seva campanya per combatre la contaminació de Barcelona. Com s'ho farà per eliminar la pol·lució de la ciutat?

  Ciutadans no passa pel seu millor moment. Per millorar la situació, demanaran ajuda a Chicote (Pep Plaza) en un nou episodi de "Pesadilla en Ciutadans".

  Finalment, el periodista Ricard Torquemada presentarà el nou fitxatge del Barça. Es tracta del president espanyol Pedro Sánchez (Pep Plaza), de qui Torquemada analitzarà les virtuts de golejador.

  Aquesta setmana, a "Polònia", Quim Torra (Ivan Labanda) parodiarà la guanyadora de 4 Grammys Billie Eilish. Després d'haver liquidat la legislatura i anunciat la convocatòria anticipada d'eleccions, el president es transformarà en un "bad guy" per rebre Pedro Sánchez. També hi haurà temps per posar llum a la foscor. Amb l'ajuda de Carles Porta (Fermí Fernàndez) es resoldrà un dels crims més inquietants de Catalunya: la desaparició del Tsunami Democràtic. Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) visitaran el ministre de Sanitat, Salvador Illa (Queco Novell), convençuts que tenen la solució per acabar amb el coronavirus. Segons ells, una malaltia estrangera que ha vingut per robar la feina dels virus nacionals. Ara que ja és possible entrevistar els presos polítics, Mònica Terribas (Agnès Busquets) i Jordi Basté (Pep Plaza) coincidiran atracant un banc per acabar a la presó i, així, poder-ne treure més exclusives. Per mirar de superar la crisi de govern, Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) visitaran dos assessors experts en conviure enmig del conflicte: Artur Mas (David Marcé) i Duran i Lleida (Xavi Serrano). Mentrestant, Ada Colau (Agnès Busquets) inicia la seva campanya per combatre la contaminació de Barcelona. Com s'ho farà per eliminar la pol·lució de la ciutat? Ciutadans no passa pel seu millor moment. Per millorar la situació, demanaran ajuda a Chicote (Pep Plaza) en un nou episodi de "Pesadilla en Ciutadans". Finalment, el periodista Ricard Torquemada presentarà el nou fitxatge del Barça. Es tracta del president espanyol Pedro Sánchez (Pep Plaza), de qui Torquemada analitzarà les virtuts de golejador.

 • Polònia - 30/01/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 30/01/2020

  Després d'una setmana d'enrenou al Parlament (anunci de convocatòria d'eleccions, baralles entre partits, plens suspesos...) arriba l'espai de sàtira política, "Polònia".

  Roger Torrent (David Marcé) parodiarà Mister Bean mentre decideix si ha de desobeir el Suprem i llançar-se a la piscina, o bé obeeix i no fa el salt al buit.

  Roger Torrent (David Marcé), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Marta Vilalta (Lara Díaz), Meritxell Budó (Mireia Portas), Eduard Pujol (Jordi Soriano) i Quim Torra (Ivan Labanda) protagonitzaran la baralla entre JuntsxCat i Esquerra a ritme del musical "West Side Story".

  Quim Torra (Ivan Labanda) i Laura Borràs (Agnès Busquets) visitaran el Parlament Europeu per demanar un suplicatori contra Carles Puigdemont.

  El programa rebrà la visita de Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), que farà un resum del que ha passat aquesta setmana tot fent un repàs de les seves pel·lícules.

  I després del ball de bastons al Parlament i de la gala dels premis Goya, a "Polònia" s'estrenaran els premis Bulla.

  Mariano Rajoy (Queco Novell) es postula com a futur candidat a la Federació Espanyola de Futbol, i el "Polònia" ha tingut accés en exclusiva al vídeo de presentació de la seva candidatura.

  Kilian Jornet, després d'ascendir les muntanyes més altes del món, afronta el repte més alt de la seva carrera: fer el cim de la muntanya de demandes contra l'independentisme.

  Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) visita el quiropràctic per una torticoli diagnosticada com a "torticoli progressista amb contradicció de poder efectiu".

  I després d'imposar el pin parental, Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) explicarà contes infantils, però des de la particular visió de Vox.

  Després d'una setmana d'enrenou al Parlament (anunci de convocatòria d'eleccions, baralles entre partits, plens suspesos...) arriba l'espai de sàtira política, "Polònia". Roger Torrent (David Marcé) parodiarà Mister Bean mentre decideix si ha de desobeir el Suprem i llançar-se a la piscina, o bé obeeix i no fa el salt al buit. Roger Torrent (David Marcé), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Marta Vilalta (Lara Díaz), Meritxell Budó (Mireia Portas), Eduard Pujol (Jordi Soriano) i Quim Torra (Ivan Labanda) protagonitzaran la baralla entre JuntsxCat i Esquerra a ritme del musical "West Side Story". Quim Torra (Ivan Labanda) i Laura Borràs (Agnès Busquets) visitaran el Parlament Europeu per demanar un suplicatori contra Carles Puigdemont. El programa rebrà la visita de Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), que farà un resum del que ha passat aquesta setmana tot fent un repàs de les seves pel·lícules. I després del ball de bastons al Parlament i de la gala dels premis Goya, a "Polònia" s'estrenaran els premis Bulla. Mariano Rajoy (Queco Novell) es postula com a futur candidat a la Federació Espanyola de Futbol, i el "Polònia" ha tingut accés en exclusiva al vídeo de presentació de la seva candidatura. Kilian Jornet, després d'ascendir les muntanyes més altes del món, afronta el repte més alt de la seva carrera: fer el cim de la muntanya de demandes contra l'independentisme. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) visita el quiropràctic per una torticoli diagnosticada com a "torticoli progressista amb contradicció de poder efectiu". I després d'imposar el pin parental, Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) explicarà contes infantils, però des de la particular visió de Vox.

 • Polònia - 23/01/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 23/01/2020

  Avui el "Polònia" descobrirà com era Catalunya abans del temporal. A més, la setmana que ha començat el judici contra el major Trapero, Pilar Rahola (Cesc Casanovas) entrarà en col·lapse en saber que el major del Mossos tenia un pla per detenir Puigdemont.

  Després de tres anys de pròrrogues, sembla que hi ha acord per aprovar els pressupostos. Ada Colau (Agnès Busquets), Quim Torra (Ivan Labanda), Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) competiran per veure qui es penja la medalla d'aquest acord.

  Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) tenen un pla per convertir l'1,1% que els pressupostos destinen a cultura en un 11%. Tot i que sembla una missió impossible.

  Com que ja no queda cap òrgan superior a qui recórrer, Gonzalo Boye (Jordi Soriano) i Carles Puigdemont (Queco Novell) visitaran el consell Jedi per demanar-los ajuda per aturar el suplicatori i instaurar la República.

  Ara que Vox ha aprovat el pin parental per regular els continguts a l'escola, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) ens presentaran el seu propi vídeo sobre educació sexual.

  I Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i José Luís López-Almeida (Albert Mèlich) presentaran la campanya perquè Madrid aculli el Mobile World Congress tot parodiant la cançó "Barcelona" de Montserrat Caballé i Freddy Mercury.

  Avui el "Polònia" descobrirà com era Catalunya abans del temporal. A més, la setmana que ha començat el judici contra el major Trapero, Pilar Rahola (Cesc Casanovas) entrarà en col·lapse en saber que el major del Mossos tenia un pla per detenir Puigdemont. Després de tres anys de pròrrogues, sembla que hi ha acord per aprovar els pressupostos. Ada Colau (Agnès Busquets), Quim Torra (Ivan Labanda), Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) competiran per veure qui es penja la medalla d'aquest acord. Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) tenen un pla per convertir l'1,1% que els pressupostos destinen a cultura en un 11%. Tot i que sembla una missió impossible. Com que ja no queda cap òrgan superior a qui recórrer, Gonzalo Boye (Jordi Soriano) i Carles Puigdemont (Queco Novell) visitaran el consell Jedi per demanar-los ajuda per aturar el suplicatori i instaurar la República. Ara que Vox ha aprovat el pin parental per regular els continguts a l'escola, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) ens presentaran el seu propi vídeo sobre educació sexual. I Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i José Luís López-Almeida (Albert Mèlich) presentaran la campanya perquè Madrid aculli el Mobile World Congress tot parodiant la cançó "Barcelona" de Montserrat Caballé i Freddy Mercury.

 • Polònia - 17/01/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 17/01/2020

  Avui, a "Polònia, Puigdemont (Queco Novell) i Comín (David Marcé), després d'aconseguir acreditar-se com a eurodiputats, aniran fins a Estrasburg en "chopper" i a ritme de "Born to be wild".

  L'emperador August descobrirà que el futur de Tàrraco no és tan esplendorós com ell es pensava.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) estrena govern amb quatre vicepresidències. Estarà d'acord Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) de ser el vivivivicepresident?

  La dreta espanyola viu molt preocupada amb aquest nou govern de coalició. A "Rojos al poder", el seu NO-DO informatiu, es podrà descobrir el seu punt de vista sobre el futur que espera a Espanya ara que governen els rojos.

  Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) soparan per mirar de llimar les diferències que han tingut aquestes últimes setmanes i descobriran que només hi ha una cosa que els uneix.

  Després de l'alliberament dels dos últims CDRs que encara estaven a la presó, Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Antonio Ferreras (Cesc Casanovas) i Susanna Griso (Agnès Busquets) miraran de justificar la seva cobertura mediàtica del cas. Demanaran disculpes pel tractament informatiu?

  Ara que a Buckingham tenen dues vacants lliures, la reina Letícia (Agnès Busquets) i el rei Felip (Pep Plaza) viatjaran fins a Londres per demanar a la reina Elisabet II (Judit Martín) que els adopti.

  Finalment, Gabriel Rufián (Ivan Labanda) passarà la primera nit al Palace i rebrà la visita sorpresa del seu client més famós: Duran i Lleida (Xavi Serrano).

  Avui, a "Polònia, Puigdemont (Queco Novell) i Comín (David Marcé), després d'aconseguir acreditar-se com a eurodiputats, aniran fins a Estrasburg en "chopper" i a ritme de "Born to be wild". L'emperador August descobrirà que el futur de Tàrraco no és tan esplendorós com ell es pensava. Pedro Sánchez (Pep Plaza) estrena govern amb quatre vicepresidències. Estarà d'acord Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) de ser el vivivivicepresident? La dreta espanyola viu molt preocupada amb aquest nou govern de coalició. A "Rojos al poder", el seu NO-DO informatiu, es podrà descobrir el seu punt de vista sobre el futur que espera a Espanya ara que governen els rojos. Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) soparan per mirar de llimar les diferències que han tingut aquestes últimes setmanes i descobriran que només hi ha una cosa que els uneix. Després de l'alliberament dels dos últims CDRs que encara estaven a la presó, Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Antonio Ferreras (Cesc Casanovas) i Susanna Griso (Agnès Busquets) miraran de justificar la seva cobertura mediàtica del cas. Demanaran disculpes pel tractament informatiu? Ara que a Buckingham tenen dues vacants lliures, la reina Letícia (Agnès Busquets) i el rei Felip (Pep Plaza) viatjaran fins a Londres per demanar a la reina Elisabet II (Judit Martín) que els adopti. Finalment, Gabriel Rufián (Ivan Labanda) passarà la primera nit al Palace i rebrà la visita sorpresa del seu client més famós: Duran i Lleida (Xavi Serrano).

 • Polònia - 09/01/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 09/01/2020

  A "Polònia", el primer de l'any, arribarà amb una inhabilitació sota el braç. Quim Torra (Ivan Labanda) rebrà la seva de la Junta Electoral Central, però rebrà l'escalf dels seus companys de govern a "El Club dels Presidents Inhabilitats".

  Qui sembla que està habilitat per ser president és Pedro Sánchez (Pep Plaza), que ha aconseguit formar un govern de coalició amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez). Junts, començaran l'any feliços i prometent-se amor etern. O fins que la legislatura els separi.

  Però, no tot han estat moments d'eufòria. La tensió viscuda durant les sessions d'investidura al Congrés dels Diputats ha comportat la instal·lació de la Crisp-Cam: una càmera que recorre les bancades buscant gestos de crispació, per fer més entretingudes les jornades a la cambra.

  El Tribunal Suprem haurà de posicionar-se sobre l'acta d'eurodiputat d'Oriol Junqueras (Ivan Labanda). Un jutge europeu i Manuel Marchena (Queco Novell) discutiran si cal obrir, o no, la porta de la cel·la.

  Els jutges espanyols continuen la seva batalla contra les decisions judicials europees. Des de la trinxera, es preguntaran si tenen prou efectius per aguantar els embats que venen de la resta d'Europa.

  Veient aquesta situació, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega-Smith (Albert Mèlich) haurien preferit que els reis els portessin carbó. Si la justícia europea decideix posar-se del costat de Junqueras, proposaran un referèndum per marxar d'Europa.

  I, finalment, Ses Majestats passaran per casa d'en Miquel (Marc Rodríguez), on el fill rebrà un regal que no s'esperava: la disfressa del superheroi de moda, el de jutge de la JEC.

  A "Polònia", el primer de l'any, arribarà amb una inhabilitació sota el braç. Quim Torra (Ivan Labanda) rebrà la seva de la Junta Electoral Central, però rebrà l'escalf dels seus companys de govern a "El Club dels Presidents Inhabilitats". Qui sembla que està habilitat per ser president és Pedro Sánchez (Pep Plaza), que ha aconseguit formar un govern de coalició amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez). Junts, començaran l'any feliços i prometent-se amor etern. O fins que la legislatura els separi. Però, no tot han estat moments d'eufòria. La tensió viscuda durant les sessions d'investidura al Congrés dels Diputats ha comportat la instal·lació de la Crisp-Cam: una càmera que recorre les bancades buscant gestos de crispació, per fer més entretingudes les jornades a la cambra. El Tribunal Suprem haurà de posicionar-se sobre l'acta d'eurodiputat d'Oriol Junqueras (Ivan Labanda). Un jutge europeu i Manuel Marchena (Queco Novell) discutiran si cal obrir, o no, la porta de la cel·la. Els jutges espanyols continuen la seva batalla contra les decisions judicials europees. Des de la trinxera, es preguntaran si tenen prou efectius per aguantar els embats que venen de la resta d'Europa. Veient aquesta situació, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega-Smith (Albert Mèlich) haurien preferit que els reis els portessin carbó. Si la justícia europea decideix posar-se del costat de Junqueras, proposaran un referèndum per marxar d'Europa. I, finalment, Ses Majestats passaran per casa d'en Miquel (Marc Rodríguez), on el fill rebrà un regal que no s'esperava: la disfressa del superheroi de moda, el de jutge de la JEC.

 • Especial Cap d'Any
  Veure vídeo

  Especial Cap d'Any

  El 31 de desembre s'emetrà un Polònia especial Cap d'Any que inclou els millors esquetxos de l'any que deixem enrere.

  Al llarg d'una hora, nou parelles de personatges habituals del programa ens expressaran els seus propòsits per al nou any i donaran pas, d'aquesta manera, a blocs temàtics d'esquetxos (govern català, eleccions generals, auge de VOX, judici del procés, la posterior sentència, etc) que ens recordaran com hem arribat a la situació actual

  Un repàs als moments més importants de l'any de la mà de Quim Torra (Ivan Labanda), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), Ada Colau (Agnès Busquets), Albert Rivera (Ivan Labanda), Manuel Marchena (Queco Novell), Santiago Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich), Francisco Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas), entre molts altres.

  El 31 de desembre s'emetrà un Polònia especial Cap d'Any que inclou els millors esquetxos de l'any que deixem enrere. Al llarg d'una hora, nou parelles de personatges habituals del programa ens expressaran els seus propòsits per al nou any i donaran pas, d'aquesta manera, a blocs temàtics d'esquetxos (govern català, eleccions generals, auge de VOX, judici del procés, la posterior sentència, etc) que ens recordaran com hem arribat a la situació actual Un repàs als moments més importants de l'any de la mà de Quim Torra (Ivan Labanda), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), Ada Colau (Agnès Busquets), Albert Rivera (Ivan Labanda), Manuel Marchena (Queco Novell), Santiago Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich), Francisco Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas), entre molts altres.

 • Polònia - 19/12/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 19/12/2019

  "Polònia" seguirà de prop els tres esdeveniments de la setmana: la trucada entre els presidents Torra i Sánchez, els actes del Tsunami Democràtic al Barça-Madrid i la decisió del Tribunal Europeu sobre la immunitat de Junqueras.

  Quim Torra (Ivan Labanda) ha rebut el seu regal de Nadal per avançat: la trucada que fa mesos que espera. Es descobrirà com ha estat la conversa telefònica entre Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el president de la Generalitat.

  A més, el mateix Quim Torra (Ivan Labanda) es desplaçarà fins al plató d'"El Chiringuito" per analitzar com ha anat l'acció de Tsunami Democràtic al clàssic del Barça-Madrid.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) parodiarà l'escena de "La màscara" amb el mític ball "Cuban Puigdemont", tot imaginant-se com seria una sentència favorable del Tribunal Europeu que li donés llibertat per tornar a Espanya.

  A més, Miquel Iceta (Ivan Labanda) es convertirà en la Vanessa del mític "El joc del segle" per presentar la seva proposta nova per resoldre el conflicte amb Catalunya: l'Estatut !

  També s'estrenarà "El séptimo sentido", la continuació d'"El sexto sentido", en què un nen veu morts polítics: Aznar (David Marcé), Felipe González (Ivan Labanda) i Alfonso Guerra (Pep Plaza), que no paren de demanar que no hi hagi pacte entre el PSOE i Esquerra.

  La campanya per demanar que el rei negre de la cavalcada de Reis no estigui pintat ha portat Vox a presentar la seva proposta sobre què cal fer per mantenir la tradició intacta. Es tracta de la campanya: "El rei blanco pintado de negro de toda la vida".

  I el programa tancarà amb un missatge nadalenc dels personatges de la setmana a ritme de la nadala "All I want for Christmas", de Mariah Carey.

  "Polònia" seguirà de prop els tres esdeveniments de la setmana: la trucada entre els presidents Torra i Sánchez, els actes del Tsunami Democràtic al Barça-Madrid i la decisió del Tribunal Europeu sobre la immunitat de Junqueras. Quim Torra (Ivan Labanda) ha rebut el seu regal de Nadal per avançat: la trucada que fa mesos que espera. Es descobrirà com ha estat la conversa telefònica entre Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el president de la Generalitat. A més, el mateix Quim Torra (Ivan Labanda) es desplaçarà fins al plató d'"El Chiringuito" per analitzar com ha anat l'acció de Tsunami Democràtic al clàssic del Barça-Madrid. Carles Puigdemont (Queco Novell) parodiarà l'escena de "La màscara" amb el mític ball "Cuban Puigdemont", tot imaginant-se com seria una sentència favorable del Tribunal Europeu que li donés llibertat per tornar a Espanya. A més, Miquel Iceta (Ivan Labanda) es convertirà en la Vanessa del mític "El joc del segle" per presentar la seva proposta nova per resoldre el conflicte amb Catalunya: l'Estatut ! També s'estrenarà "El séptimo sentido", la continuació d'"El sexto sentido", en què un nen veu morts polítics: Aznar (David Marcé), Felipe González (Ivan Labanda) i Alfonso Guerra (Pep Plaza), que no paren de demanar que no hi hagi pacte entre el PSOE i Esquerra. La campanya per demanar que el rei negre de la cavalcada de Reis no estigui pintat ha portat Vox a presentar la seva proposta sobre què cal fer per mantenir la tradició intacta. Es tracta de la campanya: "El rei blanco pintado de negro de toda la vida". I el programa tancarà amb un missatge nadalenc dels personatges de la setmana a ritme de la nadala "All I want for Christmas", de Mariah Carey.

 • Polònia - 12/12/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 12/12/2019

  Avui, a "Polònia", se sabrà com ha anat la reunió entre Esquerra i el PSOE, i es veurà que els dos partits negocien a velocitats diferents.

  A Waterloo, Quim Torra (Ivan Labanda), Eduard Pujol (Jordi Soriano), Meritxell Budó (Mireia Portas), Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Carles Puigdemont (Queco Novell) es queixarà de la falta de respecte que suposa que l'actual president de la Generalitat no participi en les reunions.

  S'estrenarà "El séptimo sentido", la continuació d'"El sexto sentido", en què un nen veu morts polítics: Aznar (David Marcé), Felipe González (Ivan Labanda) i Alfonso Guerra (Pep Plaza), que no paren de demanar que no hi hagi pacte entre el PSOE i Esquerra.

  Tsunami Democràtic ha convocat una manifestació per al Barça-Madrid. Veient la mobilització policial que això suposa, una família catalana ha decidit organitzar una acció del Tsunami al seu menjador perquè la policia els vigili la casa mentre estan de vacances.

  Els presos polítics han obtingut el segon grau i podrien sortir de la presó d'aquí unes setmanes si troben feina. Per això, un empresari independentista mirarà de fer-los lloc a la seva empresa acomiadant tots els seus treballadors.

  A La Zarzuela, Felipe (Pep Plaza) i Letícia (Agnès Busquets) discuteixen sobre les suposades infidelitats del rei Joan Carles, ara que s'ha descobert que podria tenir un fill il·legítim. Tot i que estan convençuts que el rei emèrit no cometria mai un error com aquest.

  I el programa descobrirà com s'ha adaptat a la seva nova feina diplomàtica l'exministre Josep Borrell (Queco Novell). I Josep Bou (Fermí Fernàndez) ensenyarà la seva altra faceta com a animador de festes infantils.

  Avui, a "Polònia", se sabrà com ha anat la reunió entre Esquerra i el PSOE, i es veurà que els dos partits negocien a velocitats diferents. A Waterloo, Quim Torra (Ivan Labanda), Eduard Pujol (Jordi Soriano), Meritxell Budó (Mireia Portas), Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Carles Puigdemont (Queco Novell) es queixarà de la falta de respecte que suposa que l'actual president de la Generalitat no participi en les reunions. S'estrenarà "El séptimo sentido", la continuació d'"El sexto sentido", en què un nen veu morts polítics: Aznar (David Marcé), Felipe González (Ivan Labanda) i Alfonso Guerra (Pep Plaza), que no paren de demanar que no hi hagi pacte entre el PSOE i Esquerra. Tsunami Democràtic ha convocat una manifestació per al Barça-Madrid. Veient la mobilització policial que això suposa, una família catalana ha decidit organitzar una acció del Tsunami al seu menjador perquè la policia els vigili la casa mentre estan de vacances. Els presos polítics han obtingut el segon grau i podrien sortir de la presó d'aquí unes setmanes si troben feina. Per això, un empresari independentista mirarà de fer-los lloc a la seva empresa acomiadant tots els seus treballadors. A La Zarzuela, Felipe (Pep Plaza) i Letícia (Agnès Busquets) discuteixen sobre les suposades infidelitats del rei Joan Carles, ara que s'ha descobert que podria tenir un fill il·legítim. Tot i que estan convençuts que el rei emèrit no cometria mai un error com aquest. I el programa descobrirà com s'ha adaptat a la seva nova feina diplomàtica l'exministre Josep Borrell (Queco Novell). I Josep Bou (Fermí Fernàndez) ensenyarà la seva altra faceta com a animador de festes infantils.

 • Polònia - 05/12/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 05/12/2019

  Avui, a "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) tornarà a casa de Felipe González (Ivan Labanda) i José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell), els seus pares polítics, per donar-los una notícia nova: ell i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) adoptaran un partit independentista nou. Com rebran la notícia?

  Laura Borràs (Agnès Busquets) explicarà per què ha acceptat reunir-se amb el PSOE a Madrid.

  Tomàs Molina està gelós perquè l'activista Greta Thunberg (Judit Martín) li està robant protagonisme i farà tot el possible perquè no arribi a la cimera contra el canvi climàtic que se celebra a Madrid.

  Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), en vista de les baixes del partit, sospita que Inés Arrimadas (Lara Díez) no està passant per un bon moment. Per intentar animar-la, la visitarà acompanyat dels nous militants de Ciutadans que, segons ell, es moren de ganes de ser al partit.

  Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) celebren que han aconseguit tenir un lloc a la mesa del Congrés, però no poden anar-hi, perquè són incapaços de sortir de la seu.

  El govern de la Generalitat, després de veure els càstings finals d'"Operación Triunfo", farà el seu propi concurs: "Triunfo Operación". Un mètode nou per acabar amb les llistes d'espera de la Sanitat.

  I després del Black Friday, arriba, a Podem, el Black December: amb els principis del partit a preus rebaixats.

  Finalment, el programa assistirà a la presentació de l'últim llibre de Mariano Rajoy (Queco Novell) i es descobrirà quin en va ser el procés d'escriptura i com recorda la seva presidència.

  Avui, a "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) tornarà a casa de Felipe González (Ivan Labanda) i José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell), els seus pares polítics, per donar-los una notícia nova: ell i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) adoptaran un partit independentista nou. Com rebran la notícia? Laura Borràs (Agnès Busquets) explicarà per què ha acceptat reunir-se amb el PSOE a Madrid. Tomàs Molina està gelós perquè l'activista Greta Thunberg (Judit Martín) li està robant protagonisme i farà tot el possible perquè no arribi a la cimera contra el canvi climàtic que se celebra a Madrid. Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), en vista de les baixes del partit, sospita que Inés Arrimadas (Lara Díez) no està passant per un bon moment. Per intentar animar-la, la visitarà acompanyat dels nous militants de Ciutadans que, segons ell, es moren de ganes de ser al partit. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) celebren que han aconseguit tenir un lloc a la mesa del Congrés, però no poden anar-hi, perquè són incapaços de sortir de la seu. El govern de la Generalitat, després de veure els càstings finals d'"Operación Triunfo", farà el seu propi concurs: "Triunfo Operación". Un mètode nou per acabar amb les llistes d'espera de la Sanitat. I després del Black Friday, arriba, a Podem, el Black December: amb els principis del partit a preus rebaixats. Finalment, el programa assistirà a la presentació de l'últim llibre de Mariano Rajoy (Queco Novell) i es descobrirà quin en va ser el procés d'escriptura i com recorda la seva presidència.

 • Polònia - 28/11/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 28/11/2019

  Avui a "Polònai" veurem com la seu del PSOE continuen les negociacions. Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i la portaveu Marta Vilalta (Lara Díez) rebran una altra oferta de Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets). Els satisfarà aquesta vegada?

  Després de les seves declaracions contra la llei de violència de gènere, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) patirà la venjança del cambrer del croissant de xocolata.

  Miquel Iceta (Ivan Labanda) remenarà la brossa de Ciutadans buscant noves propostes per al seu partit.

  Pere Aragonès veu fantasmes a la Generalitat. La nostra estimada Susana Astral (Judit Martin) mirarà de resoldre aquest misteri.

  Mentrestant, Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) analitzen la consulta d'Esquerra per saber si s'ha d'investir Pedro Sánchez i es queixen de la falta de decisió dels polítics.

  També es viurà l'odissea d'una família per poder veure la nova pel·lícula de "Frozen" en català.

  El Nadal està a punt d'arribar i Colau (Agnès Busquets) ja està pensant en el nou pessebre de Barcelona. Per això, Sant Josep ja comença a tenir malsons pensant en què el convertirà aquest any.

  Barcelona inaugura la nova parada de metro a la Ciutat de la Justícia, una inversió del govern espanyol per facilitar les connexions en previsió de les pròximes mobilitzacions del Tsunami Democràtic.

  I el programa descobrirà una varietat esportiva nova, sorgida després que les protestes de Tsunami Democràtic hagin buidat les sales del gimnàs: el tsunaming.

  Avui a "Polònai" veurem com la seu del PSOE continuen les negociacions. Pere Aragonès (Cesc Casanovas) i la portaveu Marta Vilalta (Lara Díez) rebran una altra oferta de Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets). Els satisfarà aquesta vegada? Després de les seves declaracions contra la llei de violència de gènere, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) patirà la venjança del cambrer del croissant de xocolata. Miquel Iceta (Ivan Labanda) remenarà la brossa de Ciutadans buscant noves propostes per al seu partit. Pere Aragonès veu fantasmes a la Generalitat. La nostra estimada Susana Astral (Judit Martin) mirarà de resoldre aquest misteri. Mentrestant, Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) analitzen la consulta d'Esquerra per saber si s'ha d'investir Pedro Sánchez i es queixen de la falta de decisió dels polítics. També es viurà l'odissea d'una família per poder veure la nova pel·lícula de "Frozen" en català. El Nadal està a punt d'arribar i Colau (Agnès Busquets) ja està pensant en el nou pessebre de Barcelona. Per això, Sant Josep ja comença a tenir malsons pensant en què el convertirà aquest any. Barcelona inaugura la nova parada de metro a la Ciutat de la Justícia, una inversió del govern espanyol per facilitar les connexions en previsió de les pròximes mobilitzacions del Tsunami Democràtic. I el programa descobrirà una varietat esportiva nova, sorgida després que les protestes de Tsunami Democràtic hagin buidat les sales del gimnàs: el tsunaming.

 • Polònia - 21/11/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 21/11/2019

  Avui, a "Polònia", es descobrirà com ha anat el judici a Quim Torra (Ivan Labanda) pel cas de la pancarta al Palau de la Generalitat. I, a ritme d'"Another one bites the dust", dels Queen, el programa repassarà la llarga llista de presidents de la Generalitat imputats per la justícia espanyola.

  Davant d'aquesta situació, el govern es prepara per substituir el president de la Generalitat i, amb l'ajuda de Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas), decidiran quina és la qualitat imprescindible que ha de tenir el candidat que en vulgui assumir el càrrec.

  Mentrestant, a la seu del PSOE, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) obsequiaran Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) amb la taula de diàleg que demanaven.

  El jutge Marchena (Queco Novell) presentarà "El carrusel de la justícia", el seu programa radiofònic per saber l'última hora de tots els casos judicials de la setmana.

  També se sabrà l'opinió del ministre José Luis Ábalos (David Olivares) respecte a l'informe d'Amnistia Internacional sobre la sentència del procés.

  Després que Vox no hagi renunciat a les subvencions per als seus resultats electorals, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) faran una bogeria i convertiran el Valle de los Caídos en Voxaventura: un parc d'atraccions per a les famílies falangistes.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà la seva nova parella de govern, Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), als seus pares polítics: José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) i Felipe González (Ivan Labanda). Aprovaran aquesta relació?

  Finalment, es descobrirà una varietat esportiva nova, sorgida després que les protestes de Tsunami Democràtic hagin buidat les sales del gimnàs: el tsunàming.

  Avui, a "Polònia", es descobrirà com ha anat el judici a Quim Torra (Ivan Labanda) pel cas de la pancarta al Palau de la Generalitat. I, a ritme d'"Another one bites the dust", dels Queen, el programa repassarà la llarga llista de presidents de la Generalitat imputats per la justícia espanyola. Davant d'aquesta situació, el govern es prepara per substituir el president de la Generalitat i, amb l'ajuda de Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas), decidiran quina és la qualitat imprescindible que ha de tenir el candidat que en vulgui assumir el càrrec. Mentrestant, a la seu del PSOE, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) obsequiaran Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) amb la taula de diàleg que demanaven. El jutge Marchena (Queco Novell) presentarà "El carrusel de la justícia", el seu programa radiofònic per saber l'última hora de tots els casos judicials de la setmana. També se sabrà l'opinió del ministre José Luis Ábalos (David Olivares) respecte a l'informe d'Amnistia Internacional sobre la sentència del procés. Després que Vox no hagi renunciat a les subvencions per als seus resultats electorals, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) faran una bogeria i convertiran el Valle de los Caídos en Voxaventura: un parc d'atraccions per a les famílies falangistes. Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà la seva nova parella de govern, Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), als seus pares polítics: José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) i Felipe González (Ivan Labanda). Aprovaran aquesta relació? Finalment, es descobrirà una varietat esportiva nova, sorgida després que les protestes de Tsunami Democràtic hagin buidat les sales del gimnàs: el tsunàming.

 • Polònia - 14/11/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 14/11/2019

  Avui, a "Polònia" s'analitzaran els resultats de les eleccions del 10N. Serà la valoració postelectoral més completa de totes.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) han arribat a un preacord per formar govern. Es coneixerà Iván Redondo (Jordi Soriano), el geni a l'ombra que ha fet possible aquest pacte.

  La possibilitat d'un govern progressista d'esquerres tindrà conseqüències en els anys que vindran. És per això que una màquina del futur viatjarà en el temps per acabar amb Iglesias i protegir el capitalisme. El Bertinator (Pep Plaza).

  Gabriel Rufián (Ivan Labanda) exposarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) les línies vermelles que no pensa sobrepassar si pretén que ERC l'investeixi com a president.

  Després de l'èxit de Vox, com a tercera força política, el programa presentarà la "Nova España" amb una versió actual del noticiari NO-DO.

  La CUP aconsegueix entrar al Congrés amb dos diputats i Laura Borràs (Agnès Busquets) proposarà a Mireia Vehí (Lara Díaz) ser millors amigues a Madrid. D'altra banda, Vehí i Eulàlia Reguant (Judit Martín), exploraran noves vies per pujar diputats a unes properes eleccions, com anar a un casament de l'Ibex 35.

  En una nova entrega del documental "Ultranational Geographic", es descobrirà com han reaccionat les espècies de la dreta espanyola als resultats de les eleccions electorals i patirem la cruesa de la natura política.

  I "Polònia" acomiadarà Albert Rivera (Ivan Labanda) que, després de la patacada electoral, penjarà la seva jaqueta mentre es dedica una cançó d'Elton John a si mateix.

  Avui, a "Polònia" s'analitzaran els resultats de les eleccions del 10N. Serà la valoració postelectoral més completa de totes. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) han arribat a un preacord per formar govern. Es coneixerà Iván Redondo (Jordi Soriano), el geni a l'ombra que ha fet possible aquest pacte. La possibilitat d'un govern progressista d'esquerres tindrà conseqüències en els anys que vindran. És per això que una màquina del futur viatjarà en el temps per acabar amb Iglesias i protegir el capitalisme. El Bertinator (Pep Plaza). Gabriel Rufián (Ivan Labanda) exposarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) les línies vermelles que no pensa sobrepassar si pretén que ERC l'investeixi com a president. Després de l'èxit de Vox, com a tercera força política, el programa presentarà la "Nova España" amb una versió actual del noticiari NO-DO. La CUP aconsegueix entrar al Congrés amb dos diputats i Laura Borràs (Agnès Busquets) proposarà a Mireia Vehí (Lara Díaz) ser millors amigues a Madrid. D'altra banda, Vehí i Eulàlia Reguant (Judit Martín), exploraran noves vies per pujar diputats a unes properes eleccions, com anar a un casament de l'Ibex 35. En una nova entrega del documental "Ultranational Geographic", es descobrirà com han reaccionat les espècies de la dreta espanyola als resultats de les eleccions electorals i patirem la cruesa de la natura política. I "Polònia" acomiadarà Albert Rivera (Ivan Labanda) que, després de la patacada electoral, penjarà la seva jaqueta mentre es dedica una cançó d'Elton John a si mateix.

 • Polònia - 07/11/2019
  Veure vídeo

  Polònia - 07/11/2019

  A Catalunya, fa mesos que els partits independentistes diuen que estan cuinant la República. Per això, Marc Ribas (David Olivares) farà un "Joc de cartes" per buscar la millor proposta independentista per al 10N. Hi competiran: Gabriel Rufián (Ivan Labanda), Laura Borràs (Agnès Busquets) i Mireia Vehí (Lara Díez).

  Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santi Abascal (Noé Blancafort) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) exposaran les seves propostes electorals a ritme del "Wannabe", la versió espanyola del hit de les Spice Girls.

  Mentrestant, a la Generalitat, Quim Torra (Ivan Labanda), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Miquel Buch (David Olivares) i Ester Capella (Judit Martín) continuaran buscant una resposta unitària a la sentència. I s'adonaran que aquesta situació ja l'han viscut altres vegades.

  Amb motiu del primer discurs institucional de la princesa Elionor de Borbó a Catalunya, Felip VI (Pep Plaza) farà tot el possible perquè no descobreixi el rebuig que els catalans senten per la monarquia. Se'n sortirà?

  Miquel Iceta (Ivan Labanda) seguirà fent esforços per justificar totes les declaracions de Pedro Sánchez contra Catalunya.

  Les enquestes del CIS no auguren bons resultats per a Ciutadans. Albert Rivera (Ivan Labanda) i Inés Arrimadas (Lara Díez) intentaran mantenir la dignitat, tot i que veuen a venir la patacada. Ah! I també es coneixerà el Lucas, el gos que, segons Albert Rivera, encara fa olor de llet.

  Finalment, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) presentaran TV-Vox, la seva proposta per substituir TV3, i detallaran com en serà la nova programació.

  A Catalunya, fa mesos que els partits independentistes diuen que estan cuinant la República. Per això, Marc Ribas (David Olivares) farà un "Joc de cartes" per buscar la millor proposta independentista per al 10N. Hi competiran: Gabriel Rufián (Ivan Labanda), Laura Borràs (Agnès Busquets) i Mireia Vehí (Lara Díez). Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda), Santi Abascal (Noé Blancafort) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) exposaran les seves propostes electorals a ritme del "Wannabe", la versió espanyola del hit de les Spice Girls. Mentrestant, a la Generalitat, Quim Torra (Ivan Labanda), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Miquel Buch (David Olivares) i Ester Capella (Judit Martín) continuaran buscant una resposta unitària a la sentència. I s'adonaran que aquesta situació ja l'han viscut altres vegades. Amb motiu del primer discurs institucional de la princesa Elionor de Borbó a Catalunya, Felip VI (Pep Plaza) farà tot el possible perquè no descobreixi el rebuig que els catalans senten per la monarquia. Se'n sortirà? Miquel Iceta (Ivan Labanda) seguirà fent esforços per justificar totes les declaracions de Pedro Sánchez contra Catalunya. Les enquestes del CIS no auguren bons resultats per a Ciutadans. Albert Rivera (Ivan Labanda) i Inés Arrimadas (Lara Díez) intentaran mantenir la dignitat, tot i que veuen a venir la patacada. Ah! I també es coneixerà el Lucas, el gos que, segons Albert Rivera, encara fa olor de llet. Finalment, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) presentaran TV-Vox, la seva proposta per substituir TV3, i detallaran com en serà la nova programació.

Anar al contingut