TOTS ELS PROGRAMES

 • Polònia - 13/04/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 13/04/2006

  El programa de sàtira política que dirigeix Toni Soler presenta un document inèdit: les pífies del president Francesc Macià proclamant la República Catalana el 14 d'abril del 1931. És l'homenatge que fa el programa amb motiu del 75è aniversari de l'efemèride. Tenint en compte que el "Polònia" es va emetre el Dijous Sant, inclou alguns continguts de Setmana Santa, com un Sant Sopar presidit pel president Maragall amb la sospita que un conseller, o dos, o tres o quatre, el poden trair. Alguns altres gags que es podran veure els protagonitzen l'exministre Bono anunciant a Zapatero la seva dimissió, Joan Clos amb una nova lliçó de civisme, Eduardo Zaplana nerviós per tot l'afer de Marbella, Duran i Lleida sent ministre a Madrid o Ferran Adrià aconsellant com fer la millor mona de pasqua del món.

 • Polònia - 06/04/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 06/04/2006

  La nova edició del programa d'humor polític "Polònia" mostrarà una baralla entre Àngel Acebes i Josep Piqué. Aquest document inèdit, gravat amb càmera oculta, revela que després d'un intercanvi de paraules, Acebes i Piqué es barallen amb brutalitat. Al final del document es pot observar que com era d'esperar, el més malparat dels dos polítics, és Josep Piqué. El programa també inclou un cameo de la vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, enmig de les incursions de Josep Lluís Carod Rovira, que vestit del cobrador del frac, va demanant el 20% del sou a tothom qui és de confiança. L'espai dirigit i presentat per Toni Soler també donarà a conèixer el contingut veritable de l'entrevista mantinguda pel president Zapatero i el lehendakari Ibarretxe. I per acabar l'espai, una nova recepta de Ferran Adrià, "sorbet d'ensaladilla russa a l'americana".

 • Polònia - 30/03/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 30/03/2006

  Demà, la nova edició de "Polònia" mostrarà unes imatges sorprenents que fins ara no s'havien fet públiques: tots els detalls del viatge de Carod-Rovira a Perpinyà. Referent a l'alto al foc d'ETA, també ensenyarà el making off del comunicat de la banda. A més d'aquests continguts, "Polònia" seguirà Joan Clos per la Rambla de Barcelona, entrarà al plató de Mònica Terribas i continuarà buscant la cançó que ha de representar el Vaticà a Eurovisió. Tampoc hi faltaran habituals com Franco, Ángel Acebes o Ferran Adrià.

 • Polònia - 23/03/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 23/03/2006

  La nova edició de Polònia inclou la paròdia de dos nous personatges: la vicepresidenta del govern i la periodista Mònica Terribas. Fernández de la Vega farà un recorregut pel plató on es graven els esquetxos, acompanyada per Toni Soler i pel president Maragall. S'hi trobarà Mònica Terribas, que en aquell moment entrevistarà el conseller Joan Saura, molt nerviós per les preguntes agressives de la periodista. A banda d'aquests continguts, a Polònia veurem un gag específic respecte a la treva d'ETA amb altres personatges com Guifré el Pilós, el príncep Felip, el general Franco i Ángel Acebes.

 • Polònia - 16/03/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 16/03/2006

  Polònia, el programa de sàtira política dirigit per Toni Soler, torna a TV3 amb un nou cameo: el del cap de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que demostra un gran sentit de l'humor perquè demana a Soler que vol aparèixer tant com ho fa l'alcalde Clos. L'alcaldable de CIU coincidirà amb Mariano Rajoy, que, tot i les diferències polítiques, s'animarà a imitar Trias. A més a més, Polònia també escenificarà la incertesa que Esquerra Republicana manté respecte a l'aprovació de l'Estatut. Els principals personatges tampoc faltaran a la cita: Ferran Adrià esferificant una botifarra amb allioli; Maragall procurant esbrinar per què el conseller primer Bargalló s'ha tornat invisible; el príncep Felip buscant cangur o el general Franco presentat com un gran progressista per la Fundació FAES.

 • Polònia - 09/03/2006
  Veure vídeo
 • Polònia - 02/03/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 02/03/2006

  El president del PP català, Josep Piqué, serà el convidat d'excepció de la nova entrega de Polònia aquest dijous. Piqué va visitar el plató mentre s'estaven gravant els gags del programa i es va avenir a fer un gag on interpreta un possible aspirant a imitador de Josep Piqué que es presenta a un càsting. Pel que fa a l'actualitat més immediata, s'emetran situacions en què es parodia la crisi creada pels informes secrets de Convergència, els efectes de l'OPA alemanya a Endesa i les repercussions a La Caixa, i l'actualitat del Barça explicada a través d'un nou personatge a Polònia: el president Laporta. El ministre Montilla, els prínceps d'Astúries, el general Franco, Lluís Llach i el millor cuiner del món, Ferran Adrià, completen la nòmina de personatges "polacs" aquest dijous a la nit, a TV3.

 • Polònia - 23/02/2006
  Veure vídeo
 • Polònia - 16/02/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 16/02/2006

  Així comença el primer "Polònia" de la història, amb Toni Soler i Queco Novell, que interpreta el president Pasqual Maragall. Un primer programa on ja apareixen alguns dels personatges mítics de "Polònia", com Francisco Franco, Ferran Adrià o Lluís Llach. També es poden veure les aparicions de figures polítiques com les de Joan Clos, que combat l'incivisme, el cara a cara entre el Carod Rovira de "Polònia" i el de carn i ossos, i la rivalitat latent entre Artur Mas (Bruno Oro) i Duran i Lleida.

Anar al contingut