TOTS ELS PROGRAMES

 • Polònia - 05/04/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 05/04/2007

  Les ganes de marxar són tantes que en aquest programa es podrà veure com fins i tot marxen del plató, Toni Soler inclòs, per iniciar uns dies de descans i deixar en mans del president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas) el comandament del país i també del programa. Però abans que tot això passi, Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) inventaran un plat que serveixi per a tota la Setmana Santa: la palmona, un híbrid entre la palma de Diumenge de Rams i la mona de pasqua. A més a més, en aquest Polònia també veurem com afecten Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano) les restriccions d'aigua; com el conseller d'Economia, Antoni Castells (Xavier Noms), ajuda Montilla a resoldre problemes de finances molt privats i com suporta Zapatero (Queco Novell) el pes de la responsabilitat política de carregar amb ETA. D'altra banda, l'actriu Marta Marco, molt familiar per al públic de TV3 perquè interpreta l'Esther Bosch a Ventdelplà, farà una breu aparició acompanyada per Joan Saura (Cesc Casanovas) i Toni Soler. Cal dir que un terç del programa d'aquest dijous l'ocupa una sel.lecció dels millors gags emesos en aquesta temporada polonesa.

 • Polònia - 29/03/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 29/03/2007

  Josep Lluís Carod-Rovira (Xavier Noms) i Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) truquen al líder de Convergència tot i que esperen que es negui rotundament a acceptar la demanda republicana. No cal dir que el desenllaç del gag porta els dos líders republicans a un veritable atac de nervis. D'altra banda, el conseller de cultura i mitjans de comunicació de la Generalitat, Joan Manel Tresserras, visita el plató del programa per participar breument en una reunió de govern. Cal dir que el conseller fa fracassar ràpidament un tímid intent de Toni Soler de demanar-li una subvenció. A més a més, el Polònia d'aquest dijous també reserva un espai per al conseller d'Economia, Antoni Castells (Xavier Noms), atès que s'inventa una nova forma de finançament per al govern. Lluís Llach (Manel Lucas) s'acomiada de tots els catalans cantant (i sobretot parlant), Mariano Rajoy (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro) escenifiquen un altre boicot als mitjans de Prisa, i Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) debatran sobre el traçat del TGV.

 • Polònia - 22/03/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 22/03/2007

  El programa de sàtira política "Polònia", que dirigeix i presenta Toni Soler, estrena una nova paròdia: "Els Matins dirigit i presentat per Josep Cuní". Queco Novell interpretarà el veterà periodista, Cesc Casanovas, Pilar Rahola i Gemma Deusedes, Elena Garcia Melero. Amb aquests tres nous personatges i les situacions que provoquin, "Polònia" amplia i enriqueix el seu àmbit d'actuació i homenatja Josep Cuní i el seu programa, líder en la franja horària matinal i referent de TV3. A banda d'aquesta estrena, el programa també ha convidat el periodista Ramon Pellicer, que a partir de la setmana vinent serà l'encarregat de presentar el TN Vespre. Arran d'aquesta visita al plató, el president Montilla (Sergi Mas), Artur Mas (Bruno Oro), Josep Piqué (Xavier Serrano) i Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) aprofitaran per regalar a Pellicer diversos pernils que el periodista, molt amablement, no acceptarà. El programa es completa amb diversos gags d'actualitat protagonitzats pels líders del PP o pel líder abertzale Arnaldo Otegui (Bruno Oro) i d'altres amb Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i amb Carme Ruscalleda, el general Franco i Lluís Llach (Manel Lucas).

 • Polònia - 08/03/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 08/03/2007

  El president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas), farà un balanç dels primers 100 dies de govern al programa de sàtira política de TV3, Polònia. Montilla explicarà amb pèls i senyals, des del primer dia i fins a l'últim, tot allò que ha passat en aquests tres primers mesos a la Generalitat. A més a més, la resta de personatges del programa també hi diran la seva. D'altra banda, el polèmic Iñaki De Juana Chaos també farà la seva aparició a Polònia. Acompanyat pel líder abertzale Arnaldo Otegui, De Juana demostrarà que es troba molt millor després de la vaga de fam i es menjarà tots els entrepans que trobi pel plató. El general Franco, el príncep Felip i el rei Joan Carles, i el Papa Benet XVI completaran la nòmina d'actors de Polònia.

 • Polònia - 01/03/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 01/03/2007

  El conseller d'Inovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet, visitarà demà el plató de "Polònia", per conversar amb Toni Soler i el president de la Generalitat, José Montilla, (Sergi Mas). El programa, a més, rebrà la visita d'un fantasma que mantindrà terroritzats tots els personatges, especialment al president del govern central (Queco Novell) i al Papa (Toni Albà). En altres espais de l'edició de demà de "Polònia, la vicepresidenta Fernández de la Vega (Bruno Oro) i ZP escenificaran la baixa moral del govern per haver hagut de retirar la llei del vi; Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas) es mostraran reticents a què el govern central continui retallant competències a la Generalitat; el Papa mantidrà un diàleg obert amb la principal autoritat de l'església anglicana i el rei Joan Carles intentarà fundar un partit polític sense massa futur, el PMI (Partit Monàrquic Institucional).

 • Polònia - 23/02/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 23/02/2007

  El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler compleix un any. En el pròxim programa setmanal de Polònia, el president de la Generalitat, José Montilla, es transforma en Montillator (Sergi Mas), un personatge que ve del futur per advertir dels perills que amenacen la Generalitat. Per canviar el curs dels esdeveniments, Montillator proposa que un personatge del govern mori per Catalunya perquè la Generalitat del futur preservi alguna competència. El Polònia també es farà ressò del curs del judici de l'11-M, amb Ángel Acebes (Bruno Oro) com a protagonista, i del resultat de l'estatut andalús. La visita de Mariano Rajoy (Queco Novell) a Poblet, la polèmica Losantos (Queco Novell) Buenafuente i el viatge de Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) a l'Índia són altres temes de l'actualitat que seran tractats al programa. La resta de personatges que completen la nòmina de Polònia són el general Franco (Manel Lucas), Ferran Adrià i el conseller Joaquim Nadal (Cesc Casanovas), el príncep Felip (Queco Novell), la princesa Letícia i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets).

 • Polònia - 08/02/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 08/02/2007

  FERRAN ADRIÀ DÓNA UN COP DE MÀ A FERRAN ADRIÀ Trobada de grans cuiners al plató de "Polònia". Aquesta setmana, dos dels millors cuiners del món, Ferran Adrià i Carme Ruscalleda, apareixeran fent un cameo a "Polònia". No cal dir que en Ferran Adrià i el seu homòleg al programa (Cesc Casanovas) cuinaran un plat genial a la cuina. D'altra banda es veurà com les gasten els jutges al Consell General del Poder Judicial; es donaran consells respecte com okupar una casa amb èxit; es detallarà quina és la nova estratègia que seguirà CiU; se seguirà una nova entrevista de Mònica Terribas a un nostàlgic del franquisme i com José Montilla s'instal.la el Vista, el nou sistema operatiu de Windows amb l'ajuda dels consellers de govern.

 • Polònia - 01/02/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 01/02/2007

  A "Polònia", veurem com José Montilla (Sergi Mas) acaba descobrint l'eròtica del poder, encara que, d'entrada, s'hi resisteixi. Un que no es fa pregar és Duran Lleida (Xavi Serrano), que accepta amb entusiasme l'encàrrec de ser mediador entre PSOE i PP. Altres personatges habituals que no faltaran a la cita del dijous són Ángel Acebes (Bruno Oro), que rep resignat la notícia que s'ha d'operar o Joan Saura (Cesc Casanovas), que mostra les dificultats que comporta viure amb una antisistema. Altres sorpreses del programa seran Ferran Adrià (Cesc Casanovas), que fa un gir radical a la seva cuina i ens presenta un ou dur amb maionesa. La recepta que no serà ben entesa per Carme Ruscalleda (Agnès Busquets). El Papa Benet XVI (Toni Albà) rebrà una incòmoda visita al Vaticà. Per últim, també intervindrà una cara coneguda del 33: Bibiana Ballbé (Agnès Busquets), presentadora del programa "Silenci?", que ens explicarà quines són les últimes tendències del moment.

 • Polònia - 25/01/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 25/01/2007

  RAJOY EMMALALTEIX DE TANT DIR "NO" La nova edició de "Polònia" presenta una nova faceta fins ara desconeguda de Mariano Rajoy (Queco Novell): la malaltia de dir sempre "no". De tant negar qualsevol suport al govern de Zapatero (Queco Novell), el líder del PP emmalalteix i, conscient del seu problema, va a la consulta d'un metge, que poc podrà fer davant la fortalesa del virus negatiu. Una altra de les sorpreses del programa és la visita que fa al plató de "Polònia" la meteoròloga de TV3, Mònica López. En el seu passeig acompanyada per Toni Soler, a banda de conversar sobre el canvi climàtic, serà "assaltada" per Joan Saura (Cesc Casanovas) amb conseqüències no gaire sostenibles. Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) serà el protagonista destacat d'un dels consells executius presidits per José Montilla (Sergi Mas); també es desvelarà qui és el principal assessor de Zapatero pel que fa a ETA; el Papa Benet XVI (Toni Albà) decidirà redecorar el Vaticà; Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) presentaran un nou plat només a l'abast dels genis, i la família reial es queixarà pel fet que la reina no surti mai a "Polònia".

 • Polònia - 18/01/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 18/01/2007

  Aquest dijous, el gran protagonista del "Polònia" és el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell). Aclaparat pel trencament de la treva de pau i per la negativa dels populars a fer front comú contra ETA, les converses que manté amb Montilla (Sergi Mas) són un maldecap afegit que Zapatero no està disposat a aguantar. És per això que idea, amb la vicepresidenta del govern, Fernández de la Vega (Bruno Oro), un sistema per torejar Montilla i les seves reclamacions estatutàries. A banda d'aquesta sorpresa, Montilla se n'endurà una altra: aquesta setmana el president de la Generalitat ha fet 52 anys, un fet que serà celebrat al consell exectiu de forma "desigual" per Carod Rovira (Toni Albà), Montserrat Tura (Gemma Deusedes), Ernest Maragall (David Olivares) i Joan Saura (Cesc Casanovas). Pel que fa a l'actualitat convergent, Artur Mas (Bruno Oro) protagonitzarà una reunió secreta amb Josep Piqué (Xavier Serrano) per decidir futurs pactes i, sobretot, per decidir què fan amb el notari que durant la campanya electoral va notificar que CiU no pactaria mai amb el PP. A més, en aquest programa també apareixerà Mariano Rajoy (Queco Novell) criticant durament Zapatero; una nova connexió de Mònica Terribas (Agnès Busquets) amb Gemma Ruiz (Gemma Deusedes); un nou plat de Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets); una nova peripècia de la família reial i el "cameo" de lo Cartanyà (Xavier Bertran), que farà una previsió del temps.

 • Polònia - 11/01/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 11/01/2007

  ZAPATERO S'ENFONSA MENTRE QUE RAJOY S'ANIMA L'actualitat política ha afectat clarament els personatges de "Polònia". En el primer programa del 2007, el president Zapatero (Queco Novell) es mostrarà molt afectat perquè ha perdut la sort i l'èxit que l'ha caracteritzat fins que ETA va trencar el procés de pau. De la mateixa manera, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro) no podran amagar l'eufòria que els provoca l'increment de la intenció de vot que reflecteixen les enquestes. A banda d'això, el conseller de medi ambient i habitatge, Francesc Baltasar, visitarà el plató de "Polònia" i mantindrà un breu i surrealista diàleg amb Ángel Acebes i Mariano Rajoy. La nova llei que permetrà expropiar els habitatges que estiguin tancats sense cap funció també serà el tema d'un dels gags més aconseguits del programa. Mònica Terribas (Agnès Busquets) i Gemma Ruiz (Gemma Deusedes), Ferran Adrià (Cesc Casanovas), el Papa Benet XVI (Toni Albà) i els prínceps (Agnès Busquets i Queco Novell) de rebaixes seran alguns dels molts protagonistes d'aquesta nova edició de "Polònia".

 • Polònia - 22/12/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 22/12/2006

  Abans que s'acabi aquest 2007, Polònia desvela l'última hora dels contactes entre el govern de Zapatero (Queco Novell) i ETA. Com podreu comprovar, l'acostament de les dues posicions és força difícil atesa la falta de comunicació entre ZP i els seus col·laboradors més pròxims. José Montilla (Sergi Mas) també protagonitza algunes de les escenes més hilarants del programa. Sobretot quan es comprovi que és capaç de parlar un català ultracorrecte o que ha pogut convèncer el Papa Benet XVI de fer el tradicional missatge de Nadal en català des de la plaça de Sant Pere. També assistirem a la distribució dels lots de Nadal a Convergència i Unió amb la inevitable baralla entre Artur Mas (Bruno Oro) i Duran i Lleida (Xavier Serrano), als consells que Letícia (Agnès Busquets) dóna al Rei (Toni Albà) per aconseguir més originalitat en el discurs de Nadal, a una nova mesura del ministre Clos en l'àmbit de l'energia i a un nou plat cuinat a quatre mans per Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda.

 • Polònia - 14/12/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 14/12/2006

  José Montilla posarà en un compromís el conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, que es veurà obligat a comprar loteria en la seva visita al "Polònia". Pasqual Maragall també intentarà que el conseller li compri un dècim. També viurem de molt a prop el sopar de Nadal del Vaticà. El Sant Pare ha organitzat una gran festa amb karaoke i balls assegurats. Això sí, no tots els assistents hi estan d'acord. Ni tan sols Toni Soler, que demanarà al Papa que a partir d'ara es comporti en el "Polònia". A més, tindrem una nova edició del "Sup Hernani", veurem la festa de benvinguda que Franco ha organitzat a Pinochet, Ferran Adrià i Carme Ruscalleda prepararan una graellada, viatjarem dins els malsons d'Artur Mas i Zaplana tindrà una idea genial per edificar quan ja no quedi prou espai. Tot això i molt més a "Polònia".

 • Polònia - 07/12/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 07/12/2006

  El president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas), ha trobat la forma perfecta de mantenir a ratlla els seus socis de govern per donar una imatge d'unitat constant: electrocutar Carod-Rovira i Joan Saura cada vegada que facin o diguin alguna cosa contrària al govern d'entesa i progrés. D'altra banda, "Pòlònia" inicia una nova sèrie que parodia "Supernanny". Es tracta de "Sup-Hernani" i la protagonitza Arnaldo Otegui a Hernani. El líder de Batasuna, com la "supernanny", observarà el comportament violent dels joves abertzales per inculcar-los pautes de comportament més democràtiques. La resta de personatges polonesos també apareixeran en el programa d'aquesta nit: el rei anirà a caçar amb el príncep Felip; Ferran Adrià cuinarà un altre plat amb l'ajut de Carme Ruscalleda, i el papa Benet XVI haurà de presidir una reunió de veïns d'escala. Tot això, i més, a "Polònia".

 • Polònia - 01/12/2006
  Veure vídeo

  Polònia - 01/12/2006

  El reputat cuiner Santi Santamaria (distingit amb sis estrelles Michelin) visita demà, a les 21.35 el plató de "Polònia" (TV3). Santamaria farà un recorregut acompanyat per Toni Soler i, inevitablement, mantindrà una diàleg culinari amb Ferran Adrià (Cesc Casanovas). En aquest programa, també hi tindran un clar protagonisme el rei i els prínceps d'Astúries. Concretament, "Polònia" mostra el moment en què els tres personatges descobreixen en una ecografia que la Leonor tindrà una germaneta. D'altra banda, el president Montilla demanarà fidelitat absoluta als seus socis de govern amb conseqüències funestes pel conseller Joan Saura; el Papa saludarà el poble turc amb una coreografia especial i Pasqual Maragall començarà a implicar-se en la construcció del futur Airbus. El general Franco; la plana major del PP i Federico Jiménez Losantos també protagonitzaran altres gags de la nova edició de "Polònia".

Anar al contingut