TOTS ELS PROGRAMES

 • Polònia - 12/07/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 12/07/2007

  TV3 presenta l'última edició de la temporada de "Polònia" en què s'estrena la flamant ministra de vivenda i urbanisme, Carme Chacón. L'actriu Mireia Portas interpretarà d'ara en endavant la nova ministra i s'afegeix a la nòmina d'actors del programa. Aquesta setmana, Polònia escenifica el moment en què el president del govern (Queco Novell) comunica a Chacón el nomenament de ministra. Chacón, presa d'un atac de nervis, tindrà dificultats per seguir el guió previst. A banda d'aquesta novetat, en aquest programa també reapareixerà José Bono (Cesc Casanovas), humil i content alhora atès que el seu nom sona per ocupar la presidència del govern la propera legislatura. Pel que fa a la política catalana i municipal, tothom està pendent de la nova pel·lícula de Woody Allen. Tant és així que des del president de la Generalitat (Sergi Mas) fins a l'alcalde de Barcelona (David Olivares) faran tot el que estigui al seu abast per aparèixer a la cinta del director novaiorquès. La família reial i el ministre Clos (Cesc Casanovas) també faran acte de presència en el programa. L'exalcalde de Barcelona oferirà un curs pedagògic sobre els efectes negatius del canvi climàtic que portarà per títol "Una veritat incòmode. By el Clos". Polònia també presentarà una projecció de futur en forma de gags de què pot passar amb alguns dels grans temes i personatges d'actualitat els propers mesos.

 • Polònia - 05/07/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 05/07/2007

  TV3 presenta una nova edició de "Polònia" en què el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell) anunciarà que traspassa la gestió de les rodalies de Renfe a la Generalitat. Davant la incredulitat per part dels diputats catalans, ZP intentarà convence'ls prometent-los diverses mesures al crit d'"apoyaré...". El debat de l'estat de la nació també s'ampliarà amb un animat cara a cara entre ZP i Rajoy (Queco Novell). D'altra banda, Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) intentarà desconnectar Catalunya d'Espanya sota l'atenta mirada de Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà). Polònia també descobrirà que el president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas) és daltònic; el general Franco (Manel Lucas) donarà suport a la conferència episcopal; l'alcalde Hereu (David Olivares) amenaçarà el regidor republicà Jordi Portabella (Bruno Oro); el Papa (Toni Albà) es convertirà en professor d'autoescola i Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) entrevistaran Carod-Rovira. Per últim, Ferran Adrià (Cesc Casanovas) farà cuina artística per demostrar que la seva participació a la fira d'art Documenta és ben legítima. Carme Ruscalleda l'ajudarà a aconseguir el seu objectiu posant pel geni de l'Hospitalet.

 • Polònia - 28/06/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 28/06/2007

  MAS I DURAN ES RECONCILIEN A POLÒNIA Després d'una setmana moguda en què fins i tot s'ha insinuat una possible ruptura de Convergència i Unió, Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano) es reconciliaran a Polònia. Si bé en un primer moment la tensió serà latent, poc després entendran que estan fets l'un per l'altre. I així ho escenificaran cantant una cançó entranyable. A més a més, el consell executiu i Toni Soler protagonitzaran uns moments parlats en anglès subtitulats en català, tal com el conseller d'educació, Ernest Maragall (David Olivares) proposa en el programa. El president Montilla (Sergi Mas) anirà a un municipi desconegut per conèixer els estranys pactes que han portat a governar els socialistes a l'alcaldia i Josep Cuní (Queco Novell), Pilar Rahola (Cesc Casanovas) i Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) interpretaran un gag en què Rahola descobrirà davant de les càmeres que va ser assetjada per Carod.

 • Polònia - 21/06/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 21/06/2007

  Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano) airejaran les seves diferències a "Polònia". Els dos líders es barallaran pel paper que Duran tindrà a les eleccions generals i, sobretot, pels cartells electorals que presenten a Duran sota una visió molt personal de Mas. En aquest programa també intervenen el conseller Joaquim Nadal (Cesc Casanovas) i l'alcalde Hereu (David Olivares). Tots dos protagonitzaran un gag relacionat amb el traçat de l'AVE, amb conseqüències imprevisibles. El conseller Saura i el ministre Clos, tots dos interpretats per Cesc Casanovas, també tindran el seu minut de glòria. El primer vigilarà els Mossos a través d'unes càmeres de seguretat que misteriosament seran trucades. El segon impartirà una conferència sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències. La família reial (Queco Novell, Toni Albà i Agnès Busquets), i la parella integrada per Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) acaben de formar la nòmina de personatges del "Polònia" d'aquesta setmana.

 • Polònia - 14/06/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 14/06/2007

  Els Pets són els convidats de demà a "Polònia". Lluís Gavaldà i Joan Reig apareixen en un càsting musical que dirigeixen els tres tenors populars: Rajoy (Queco Novell), Acebes (Bruno Oro) i Zaplana (Cesc Casanovas). No cal dir que de tots els aspirants al càsting, Els Pets seran els que s'esmportaran més bona nota. D'altra banda, el gag que escenifica una reunió de ZP (Queco Novell) amb el rei Joan Carles (Toni Albà) és un dels plats forts del Polònia d'aquesta setmana. El president del govern informarà el rei de la ruptura de la treva d'ETA amb un discurs ple d'eufemismes que el monarca reconeixerà perfectament atès que Suárez, González i Aznar també el van pronunciar al seu dia. A banda d'aquesta situació, ZP també apareixerà amb Condolezza Rice (Lulú Palomares) i la vicepresidenta Fernández de la Vega (Bruno Oro). A més a més, el president Montilla (Sergi Mas) visitarà el nou president de la Caixa, Isidre Fainé (Queco Novell), el conseller Saura (Cesc Casanovas) visitarà d'incògnit una comisaria dels Mossos i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) i Ferran Adrià (Cesc Casanovas) prepararan un nou plat.

 • Polònia - 07/06/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 07/06/2007

  TV3 presenta una nova edició de "Polònia" en què el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell), és un dels protagonistes. A banda de la ruptura de la treva d'ETA, ZP no podrà evitar tenir fàstics cada vegada que senti pronunciar la paraula Madrid. Pel que fa a l'actualitat barcelonina, l'alcaldable d'ERC, Jordi Portabella (Bruno Oro), explicarà el perquè de la seva renúncia a pactar amb els socialistes a l'Ajuntament i quina serà d'ara endavant la seva situació dins el partit. D'altra banda, un altre republicà, el president del parlament, Ernest Benach, tindrà la seva rèplica a partir d'aquest programa gràcies a la interpretació de l'actor Xavier Noms. La renovació de càrrecs i cares noves que ha insinuat Mariano Rajoy (Queco Novell) provocarà una reacció desaforada per part d'Ángel Acebes (Bruno Oro), i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) també tindrà les seves diferències amb Josep Cuní (Queco Novell).

 • Polònia - 31/05/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 31/05/2007

  TV3 presenta una nova edició de "Polònia" on el resultat de les eleccions municipals són l'eix del programa. Tots els candidats faran les valoracions pertinents, sempre positives, sigui quin sigui el resultat. El president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas), tindrà un "somni" molt real: Catalunya és de la seva propietat, amb Tarragona inclosa. El nou alcalde de Barcelona, Jordi Hereu (David Olivares), començarà a exercir el seu càrrec repartint les competències entre el seus socis de govern. Imma Mayol (Agnès Busquets) sol.licitarà innauguracions. Com Jordi Portabella (Bruno Oro). D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano) agrairan a Xavier Trias (Queco Novell) l'augment de CiU a Barcelona.

 • Polònia - 24/05/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 24/05/2007

  Els principals candidats de la campanya municipal de Barcelona es reuniran demà al plató de "Polònia" per mantenir-hi un debat moderat per Toni Soler. Jordi Hereu (David Olivares), Xavier Trias (Queco Novell), Jordi Portabella (Bruno Oro), Imma Mayol (Agnès Busquets) i Alberto Fernández Díaz (Roger Saperas) seran els protagonistes d'aquest gag que iniciarà el programa tot i que hi continuaran apareixent atès el marcat caràcter electoral del programa d'aquesta setmana. Precisament Trias, Portabella i Fernández Díaz interpretaran una escena de llit amb amor, gelos i passió mentre que Hereu continuarà demostrant que els seus actes electorals acaben malmetent la torre Agbar. En clau espanyola, ZP (Queco Novell) i Fernández de la Vega (Bruno Oro) donaran explicacions arran de les polèmiques preguntes del candidat del PSOE a Madrid, Miguel Sebastián, a l'alcaldable del PP, Alberto Ruiz Gallardón. Pel que fa a Rajoy (Queco Novell), insinuarà que Artur Mas (Bruno Oro) pot ser un bon company de viatge per a les properes eleccions generals. El rei Joan Carles (Toni Albà), Albert Rivera (David Olivares), Josep Piqué (Xavier Serrano), Lluís Llach i el general Franco (Manel Lucas), Joan Saura (Cesc Casanovas) i Pasqual Maragall (Queco Novell) també seran protagonistes d'altres esquetxos de Polònia.

 • Polònia - 17/05/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 17/05/2007

  Els principals candidats per la campanya municipal de Barcelona, Jordi Hereu (David Olivares) i Xavier Trias (Queco Novell), demanen demà el vot a "Polònia" 48 hores abans de l'inici de les eleccions. Hereu ho farà amb l'ajut inestimable de Joan Clos (Ferran Adrià) i Trias intentarà connectar amb el públic més jove a ritme de rap. Mentrestant, Pasqual Maragall (Queco Novell) anirà a recollir els seus objectes personals a la seu del PSC. D'altra banda també serem testimonis de les converses entre els polítics que s'han desplaçat a Glasgow per assistir a la final de UEFA: Josep Piqué (Xavier Serrano), el president Montilla (Sergi Mas), Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) i Jordi Hereu. Respecte a la política espanyola, ZP (Queco Novell) fracassarà en un nou intent de solucionar el problema del terrorisme, i mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) condicionarà la campanya municipal de Madrid amb una oferta a l'estil valencià. El general Franco (Manel Lucas), Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets), el Papa Benet XVI (Toni Albà) i tota la família reial protagonitzaran la resta dels gags de Polònia.

 • Polònia - 10/05/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 10/05/2007

  L'actual president de la Generalitat intentarà que Maragall eviti fer declaracions que malmetin l'Estatut i desequilibrin l'estabilitat del segon tripartit. Zapatero (Queco Novell), a la seva manera, també intentarà estar present en aquesta reunió. Precisament, el president del govern intentarà felicitar Nicolas Sarkozy per la seva victòria a les eleccions franceses; Arnaldo Otegi (Bruno Oro) presentarà candidatures diverses per a les eleccions municipals sota l'atenta mirada dels jutges; Artur Mas (Bruno Oro) ajudarà Xavier Trias (Queco Novell) en la precampanya per l'alcaldia de Barcelona; el rei (Toni Albà) retransmetrà en directe el partit Barça-Getafe; Aznar (Bruno Oro) defensarà les virtuts del vi i Mateu Prados (Bruno Oro) donarà una exclusiva: les imatges inèdites de la detenció d'Isabel Pantoja (Lulú Palomares).

 • Polònia - 03/05/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 03/05/2007

  "Polònia", mostrarà l'autèntic contingut de la reunió que en el seu dia van mantenir ZP i el president de la Generalitat Pasqual Maragall, tots dos interpretats per Queco Novell. Així doncs, no només se sabrà que ZP s'estimava més Montilla al capdavant del govern, sinó que a més a més també va orquestrar tots els canvis de la darrera legislatura: Joan Clos (Cesc Casanovas) al Ministeri d'Indústria; Joan Saura (Cesc Casanovas) a la Conselleria d'Interior i Carod Rovira (Toni Albà) enaltit a la vicepresidència. Altres protagonistes de "Polònia" seran el rei Joan Carles (Toni Albà), el govern en ple visitant la Feria de Abril, els alcaldables de Barcelona i el Papa presentant un nou programa de televisió. Aquesta setmana, el presentador de "Caçadors de Paraules", Roger de Gràcia, apareixerà fent un cameo per recordar vells temps amb Ferran Adrià (Cesc Casanovas).

 • Polònia - 26/04/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 26/04/2007

  El programa de sàtira política "Polònia", que dirigeix i presenta Toni Soler, presenta una nova edició on el conseller d'Interior, Joan Saura (Cesc Casanovas) sorprendrà a la cap de llista d'Iniciativa a l'alcaldia de Barcelona, Imma Mayol (Agnès Busquets) en el desallotjament d'una casa ocupada. En principi, Saura voldrà fer complir la llei i detenir la seva companya sentimental, però precisament els sentiments el faran dubtar de la seva decisió. El "Polònia" d'aquesta setmana també incorpora la presència d'altres candidats a l'alcaldia de Barcelona: Jordi Hereu (David Olivares), Xavier Trias (Queco Novell), Jordi Portabella (Bruno Oro) i Alberto Fernández Díaz (Roger Saperas, a més a més d'Imma Mayol) faran públic les seves propostes respecte a la inseguretat ciutadana. El príncep Felip (Queco Novell) explicarà els últims detalls de l'imminent part de la princesa Letizia; Zapatero (Queco Novell) retallarà diverses competències del govern de la Generalitat i Joan Saura farà el seu particular homenatge a la banda Police.

 • Polònia - 19/04/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 19/04/2007

  El programa de sàtira política "Polònia", que dirigeix i presenta Toni Soler, presenta una nova edició on Maria de la Pau Janer explica el seu fitxatge pel PP balear. Maria de la Pau Janer (Sílvia Abril) visita Polònia per explicar el seu fitxatge pel Partit Popular balear i presentar la seva nova obra "Me caí de un columpio y al despertar era del PP". No cal dir que la novel·lista serà molt ben rebuda per tota la plana major del PP: Piqué (Xavier Serrano), Zaplana (Cesc Casanovas), Acebes (Bruno Oro) i Rajoy (Queco Novell). Precisament Rajoy protagonitzarà un altre gag donant suport a Nicholas Sarkozy tot i que també demostrarà una oculta fascinació per Segolene Royal. També cal destacar l'estrena d'un altre personatge: James Stewart (Cesc Casanovas). Intentarà fer guions de pelítica catalana sense gaire fortuna atès que els seus referents són de l'època del Hollywood clàssic. D'altra banda el Papa (Toni Albà) dirà la seva respecte la parròquia "rebel" de Vallecas i al general Franco (Manel Lucas) negarà que hagi tingut un fill il·legítim durant la seva estada a l'Àfrica.

 • Polònia - 12/04/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 12/04/2007

  El programa de sàtira política "Polònia", que dirigeix i presenta Toni Soler, convida la campiona de natació sincronitzada, Gemma Mengual, que intentarà que l'acció de govern sigui més coordinada amb uns simples exercicis que el president Montilla (Sergi Mas) i diversos consellers seguiran amb atenció (però amb resultats pintorescos). A més a més del "cameo" de Mengual, "Polònia" també emetrà en exclusiva uns fragments d'una entrevista a un mariner britànic segrestat i posteriorment alliberat per l'Iran, i els resultats del darrer viatge de Mariano Rajoy (Queco Novell) per Catalunya acompanyat per Josep Piqué (Xavier Serrano) i Ángel Acebes (Bruno Oro). Josep Cuní (Queco Novell), Pilar Rahola (Cesc Casanovas) i Elena Garcia Melero (Gemma Deusedes) protagonitzaran un altre fragment d'"Els Matins" de TV3; Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) intentaran vendre les excel·lències de l'adriamòmetre, un nou invent culinari, i Mònica Terribas (Agnès Busquets) entrevistarà el líder de CiU, Artur Mas (Bruno Oro).

 • Polònia - 05/04/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 05/04/2007

  Les ganes de marxar són tantes que en aquest programa es podrà veure com fins i tot marxen del plató, Toni Soler inclòs, per iniciar uns dies de descans i deixar en mans del president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas) el comandament del país i també del programa. Però abans que tot això passi, Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) inventaran un plat que serveixi per a tota la Setmana Santa: la palmona, un híbrid entre la palma de Diumenge de Rams i la mona de pasqua. A més a més, en aquest Polònia també veurem com afecten Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano) les restriccions d'aigua; com el conseller d'Economia, Antoni Castells (Xavier Noms), ajuda Montilla a resoldre problemes de finances molt privats i com suporta Zapatero (Queco Novell) el pes de la responsabilitat política de carregar amb ETA. D'altra banda, l'actriu Marta Marco, molt familiar per al públic de TV3 perquè interpreta l'Esther Bosch a Ventdelplà, farà una breu aparició acompanyada per Joan Saura (Cesc Casanovas) i Toni Soler. Cal dir que un terç del programa d'aquest dijous l'ocupa una sel.lecció dels millors gags emesos en aquesta temporada polonesa.

Anar al contingut