Polònia - 30/01/2020

Polònia - 30/01/2020

Contingut per majors de 7 anys

Després d'una setmana d'enrenou al Parlament (anunci de convocatòria d'eleccions, baralles entre partits, plens suspesos...) arriba l'espai de sàtira política, "Polònia".

Roger Torrent (David Marcé) parodiarà Mister Bean mentre decideix si ha de desobeir el Suprem i llançar-se a la piscina, o bé obeeix i no fa el salt al buit.

Roger Torrent (David Marcé), Pere Aragonès (Cesc Casanovas), Marta Vilalta (Lara Díaz), Meritxell Budó (Mireia Portas), Eduard Pujol (Jordi Soriano) i Quim Torra (Ivan Labanda) protagonitzaran la baralla entre JuntsxCat i Esquerra a ritme del musical "West Side Story".

Quim Torra (Ivan Labanda) i Laura Borràs (Agnès Busquets) visitaran el Parlament Europeu per demanar un suplicatori contra Carles Puigdemont.

El programa rebrà la visita de Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), que farà un resum del que ha passat aquesta setmana tot fent un repàs de les seves pel·lícules.

I després del ball de bastons al Parlament i de la gala dels premis Goya, a "Polònia" s'estrenaran els premis Bulla.

Mariano Rajoy (Queco Novell) es postula com a futur candidat a la Federació Espanyola de Futbol, i el "Polònia" ha tingut accés en exclusiva al vídeo de presentació de la seva candidatura.

Kilian Jornet, després d'ascendir les muntanyes més altes del món, afronta el repte més alt de la seva carrera: fer el cim de la muntanya de demandes contra l'independentisme.

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) visita el quiropràctic per una torticoli diagnosticada com a "torticoli progressista amb contradicció de poder efectiu".

I després d'imposar el pin parental, Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) explicarà contes infantils, però des de la particular visió de Vox.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3