Polònia - 29/12/2022

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana a "Polònia", el Tribunal Constitucional ha decidit censurar tots els nostres gags i ens ha obligat a substituir-los per sketchos nadalencs. Per això, parodiem el musical "Aquí és Nadal i estic content" de "La Pegatina", amb els protagonistes de l'any: Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Xavi Hernández (Xavi Espinosa) i els jutges espanyols. I la cançó més emblemàtica de Nadal també té el seu espai al programa amb els jutges espanyols cantant "Vuelve, a España vuelve". A qui li dedicaran la cançó?
Resolem el misteri de per què no han arribat tots els regals a les cases catalanes, concretament a la dels infants de Barcelona. I Carles Porta (Fermí Fernández) posa llum a la foscor a un cas d'última hora: per què ha portat carbó, el Tió?
Mentrestant, Marc Ribas (Cesc Casanovas) ens sorprèn amb un Joc de Cartes Especial Nadal, on visita diverses cases per a trobar el millor àpat nadalenc.
També descobrim quin és el regal més demanat aquestes festes: el nou Action Catalan, l'heroi català que lluita amb seny.
Finalment, comptem amb la presència de Nandu Jubany (Pep Plaza), Francesc Mauri (Xavi Espinosa) i el presentador d'Eufòria Dance, Albert Sala (David Marcé), que mirarà d'animar el programa amb les seves coreografies.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3