Polònia - 28/04/2022

Contingut per majors de 7 anys

Pere Aragonès (Jordi Soriano) exigeix responsabilitats al govern espanyol i demana a Pedro Sánchez (Pep Plaza) saber la veritat sobre l'espionatge massiu de polítics i activistes independentistes.


Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) es pregunta si Esquerra ha de seguir donant suport al PSOE al musical "Som indepes o pagafantes?", a ritme dels The Killers i la cançó "Human".

Per valorar aquest musical visitaran el programa Lildami (Xavi Espinosa), Elena Gadel (Lara Díez) i Marc Clotet, els jutges d'"Eufòria". Ells decidiran si les actuacions dels partits independentistes provoquen o no eufòria en els espectadors. Això si aconsegueixen entendre la valoració d'en Lildami, és clar.

Tot i l'escàndol del cas Pegasus, Aragonès (Jordi Soriano) està convençut que cal acabar amb la desafecció política del país. Per això, amb l'ajuda de Pedro Sánchez (Pep Plaza), miraran de buscar la manera que la ciutadania recuperi la il·lusió per la política. Com ho aconseguiran?

Emmanuel Macron celebrarà a "Polònia" que ha guanyat les eleccions, a la vegada que Marine Le Pen (Alba Florejachs) mirarà d'explicar a Santiago Abascal (Noé Blancafort) què és un cordó sanitari.

També es valorarà com ha estat el Sant Jordi passat per aigua amb Xavier Graset (David Olivares) i Empar Moliner (Agnès Busquets), l'autora més venuda d'enguany. I el rei Felip VI (Pep Plaza) també ens parlarà de l'últim llibre que ha fet públic: el de comptabilitat.

I finalment, després de tants anys considerant-los personatges de ficció, es pot afirmar que existeixen les Fabuloses Tortugues Ninja. Les clavegueres de l'Estat estan tan plenes que n'han hagut de sortir.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3