Polònia - 28/04/2016

Polònia - 28/04/2016

Contingut per majors de 7 anys

"El resum de la legislatura"

A "Polònia", es convoquen noves eleccions generals. "Polònia" ha pogut instal·lar càmeres als despatxos dels líders polítics i ofereix, en exclusiva, totes les negociacions d'una legislatura que ha durat menys que una iaia en un capítol de "Nit i Dia".

Ens infiltrem a la reunió entre Oriol Junqueras (Ivan Labanda) i Soraya Sáez de Santamaria (Agnès Busquets). Tot i les diferències, els dos vicepresidents s'adonen que també tenen moltes coses en comú. A més, Junqueras vol deixar clar que no pensa acceptar el límit de dèficit que li imposa el govern espanyol. I ho fa de la millor manera: Protagonitzant un musical.

Miquel Iceta (Ivan Labanda) també té el seu moment musical, aquesta vegada és Joan Manel Serrat (Queco Novell) el que li dedica una cançó molt emotiva. Mentrestant, Ada Colau (Agnès Busquets), Carles Puigdemont (Queco Novell) i Artur Mas (David Marcé) es troben en un grup de suport als afectats per la CUP. Entre tots intenten ajudar-se a superar els mals moments que els fa passar l'esquerra independentista. I a més, Unió Democràtica ja busca un nou candidat per presentar-se a les noves eleccions generals.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3