Polònia - 27/10/2022

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", Esquerra Republicana serà la protagonista del musical "Per la bona ERC", la paròdia de "Per la bona gent" del grup Manel, en què s'analitzen les tres portes que se li obren a Esquerra per pactar els pressupostos.


Pere Aragonès (Jordi Soriano) visita el metge, preocupat per la seva salut, i el diagnòstic és clar: té "majoritis", només 33 diputats, però es pensa que està en majoria.

El programa ho descobrirà tot sobre el cas Dalmases (Xavi Serrano), després de l'anunci de la seva dimissió per l'informe que va fer Magda Oranich sobre el seu comportament al "FAQS".

Els Mossos reclamen mesures contra les acusacions sense proves de l'exconseller Sàmper (Fermí Fernández). Per això, Miquel Buch (Pep Plaza), Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) i el mateix Sàmper jugaran a mosso bo i mosso dolent per descobrir tota la veritat sobre el cas.

Pere Aragonès (Jordi Soriano) fa xantatge a Pedro Sánchez (Pep Plaza) amb els pressupostos de l'Estat per tal d'aconseguir la supressió del delicte de sedició, i Núñez Feijóo (Queco Novell) s'hi sumarà convertint la situació en un xantatge a tres bandes.

En Miquel i la Montserrat han anat a comprar panellets, però abans el pastisser analitzarà la seva capacitat econòmica per veure si poden afrontar una inversió tan important.

S'explicarà, en dos minuts, per què el govern espanyol ha augmentat tant la despesa en defensa i en què es gasten tots aquests diners.

Joel Díaz (Albert Mèlich) rebrà la visita del Joel Díaz de veritat per explicar com convertir l'humor del "Polònia" en humor irreverent de veritat.

I Joan Laporta (Queco Novell) i Xavi Hernández (Xavi Espinosa) repassaran l'actuació del Barça en aquesta jornada de Champions.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3