Polònia - 27/05/2021

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", arriba Pere Aragonès (Jordi Soriano) preparat per governar. Se sabrà com ha estat el seu primer dia com a president de la Generalitat i també es presentaran alguns dels nous fitxatges del govern per ocupar les diferents conselleries.

Qui no ha rebut gaire bé la notícia del nou conseller d'Economia és Eulàlia Reguant (Judit Martín) que, des que es va anunciar qui ocuparia el càrrec, ha tingut el que es coneix en termes mèdics com a "patatús".

A més, l'informatiu del NO-DO ha preparat el seu noticiari sobre com creuen que serà el nou govern de Catalunya.

El Departament de Salut ha anunciat que ben aviat es podria suavitzar l'ús de la mascareta. Al "Sense ficció", però, han detectat que no tothom ha rebut la notícia amb el mateix entusiasme i han preparat el documental "Tornar a donar la cara".

Mentrestant, Manuel Valls (David Marcé) s'acomiadarà de l'Ajuntament de Barcelona a ritme de "Moi… Manuel Valls", la paròdia de la mítica cançó "Moi Lolita", d'Alizée.

Els màxims experts en bricolatge de TV3 i del "Polònia", en Jair i en Peyu, ensenyaran com es fa un embat democràtic a "Bricoheroes".

Pedro Sánchez (Pep Plaza) demanarà consell a Mariano Rajoy (Queco Novell) per aprendre a donar males notícies.

I, finalment, després de la polèmica versió de "Les segadores", Pep Sala (Pep Plaza), Guillem Gisbert (Albert Mèlich) i Marta Sánchez (Judit Martín) faran les seves pròpies versions de l'himne de Catalunya.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3