Polònia - 26/11/2020

Polònia - 26/11/2020

Contingut per majors de 7 anys

Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) aprofiten la setmana del Black Friday per decidir quina vacuna contra la Covid compraran.

Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas) aconseguiran entrar al Pazo de Meirás per endur-se'n els béns familiars abans que es faci l'inventari.

Es podran veure les reaccions de Pablo Casado (David Marcé), Inés Arrimadas (Lara Díaz) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) contra la nova reforma educativa proposada per Isabel Celaá (Judit Martín) a ritme de l'"Aserejé".

Les reunions d'amics i familiars amenacen de comprometre la desescalada, i el govern de la Generalitat ha creat la figura del "zitzanyer". El seu objectiu és crear zitzània per evitar les trobades socials.

La situació al govern continua sent crítica i per aconseguir la pau entre ERC i Junts, Ramon Tremosa (Queco Novell), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Alba Vergés (Agnès Busquets) assistiran a teràpia de grup.

I finalment, Chakir el Homrani (Cesc Casanovas) s'estrena al programa amb una missió de govern molt important. La voleu descobrir?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3