Polònia - 26/09/2019

Polònia - 26/09/2019

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana, a "Polònia", l'esmorzar de la família d'en Miquel (Marc Rodríguez) es veu interromput per un convidat sorpresa: un operatiu de la Guàrdia Civil que li esbotza la porta i també qualsevol possibilitat d'arribar a la feina a l'hora.

Qui aviat deixarà d'esmorzar al Valle de los Caídos és Franco (Manel Lucas). Això preocupa molt a Santiago Abascal (Noé Blancafort), que decideix mantenir viu l'esperit del dictador operant-se la cara per assemblar-s'hi.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) tampoc guanya per ensurts. Des que va convocar eleccions que no pot dormir. Si bé és cert que els fantasmes que se li apareixeran tampoc hi ajudaran.

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) és un jove polític amb cor de ministre. Malauradament, aquesta setmana descobreix que, cada cop que diu una mentida, la cua li creix uns centímetres.

I com encararan els partits independentistes les pròximes eleccions? La tarotista per excel·lència del programa, Susana Astral (Judit Martín), dirà què veu dins de la seva bola de vidre.

Al programa també hi ha espai per a la cultura gràcies a la visita al museu dels "Diumenges sense eleccions" de la mà del sempre controvertit i gens didàctic Aniol Jorquera (Cesc Casanovas).

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3