Polònia - 25/05/2023

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana, a "Polònia", arriba tot el que vols saber sobre la campanya electoralEl Partit Popular continua basant la seva estratègia de campanya en ETA i, per això, Feijóo (Queco Novell), Almeida (Albert Mèlich), Díaz Ayuso (Lara Díez) i Aznar (David Marcé) protagonitzaran el musical de la setmana amb el "Sigo con ETA", la versió del "Vivo por ella", d'Andrea Bocelli.Ernest Maragall (Queco Novell) aprofitarà l'última nit per mirar de pescar els vots dels indecisos. I Xavier Trias (Pep Plaza) sortirà de l'armari per confessar als companys de partit que és convergent.Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) es plantarà al plató del "Polònia" indignat perquè no fem sortir la candidata Anna Grau, convençut que la remuntada de Ciutadans és possible.I Ada Colau (Agnès Busquets) i Jaume Collboni (David Marcé) protagonitzen "50 primers debats", la paròdia de la pel·lícula "50 primeres cites", on Colau haurà de recordar constantment a Collboni que ell era el seu tinent d'alcalde a l'Ajuntament. Al "Sense ficció" descobrim l'altre gran protagonista de la nit electoral. Ell és el grafista dels formatgets, autor de les infografies que expliquen els resultats.Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) aposta el seu futur electoral a promeses infinites per mirar de millorar el seu resultat a les enquestes. Finalment, després de l'incident en què diversos aficionats del València van proferir insults racistes a Vinícius, procedim a respondre la pregunta de la qual tothom parla: Hi ha racisme al futbol espanyol?.Dijous, a les 22.05, tot sobre les eleccions municipals a "Polònia".

El Partit Popular continua basant la seva estratègia de campanya en ETA i, per això, Feijóo (Queco Novell), Almeida (Albert Mèlich), Díaz Ayuso (Lara Díez) i Aznar (David Marcé) protagonitzen el musical de la setmana amb el "Sigo con ETA", la versió del "Vivo por ella", d'Andrea Bocelli.
Ernest Maragall (Queco Novell) aprofita l'última nit per mirar de pescar els vots dels indecisos. I Xavier Trias (Pep Plaza) surt de l'armari per confessar als companys de partit que és convergent.
Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) es planta al plató del "Polònia" indignat perquè no fem sortir la candidata Anna Grau, convençut que la remuntada de Ciutadans és possible.
I Ada Colau (Agnès Busquets) i Jaume Collboni (David Marcé) protagonitzen "50 primers debats", la paròdia de la pel·lícula "50 primeres cites", on Colau ha de recordar constantment a Collboni que ell era el seu tinent d'alcalde a l'Ajuntament. 
Al "Sense ficció" descobrim l'altre gran protagonista de la nit electoral. Ell és el grafista dels formatgets, autor de les infografies que expliquen els resultats.
Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) aposta el seu futur electoral a promeses infinites per mirar de millorar el seu resultat a les enquestes. 
Finalment, després de l'incident en què diversos aficionats del València van proferir insults racistes a Vinícius, procedim a respondre la pregunta de la qual tothom parla: Hi ha racisme al futbol espanyol?
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3