Polònia - 24/06/2021

Polònia - 24/06/2021

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana a "Polònia", arriben els indults dels presos polítics i descobrirem com s'ha viscut la notícia dins i fora la presó.
Sabrem com han rebut la notícia de l'indult Pere Aragonès (Jordi Soriano), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i la justícia europea. .
També podeu anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa "Els indults del rei", la paròdia de la pel·lícula "El discurs del rei", on veurem com el rei Felip VI (Pep Plaza) assisteix a classes per poder signar els indults.
Parodiarem el nou anunci d'Estrella Damm sota el nom de "Judicialment", amb el jutge Marchena (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets), Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), Pablo Casado (David Marcé), Ortega Smith (Albert Mèlich), Santiago Abascal (Noé Blancafort), Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Carme Forcadell (Mireia Portas) de protagonistes de l'spot.
I qui també s'ha volgut fer eco de la notícia sobre els indults és el noticiari el NO-DO, que avisarà del perill que corren els espanyols ara que els enemics d'Espanya han estat alliberats.
Ara que les mascaretes deixaran de ser obligatòries, al Sense Ficció parlarem del cas d'un empresari que ha invertit tot el que tenia en una botiga de mascaretes. Quin futur li espera.
Dani Jiménez (Albert Mèlich) ens continuarà transmetent la seva passió per la ciència i ens ensenyarà a fabricar els nostres propis petards. I és que tot i haver passat la revetlla de Sant Joan, ens queda la de Sant Pere.
Salvador Illa (Queco Novell) coneixerà algú molt important que ha vingut fins al "Polònia" a tutelar la seva imitació: el Salvador Illa real.
I, finalment, acabarem el programa amb un dels moments més esperats: la sortida dels presos polítics.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3