Polònia - 24/02/2022

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" acomiadarà Pablo Casado (David Marcé). El líder del PP s'ha quedat sol i sense suports i vindrà al "Polònia" a dir-hi la seva davant la situació en què es troba. També es podrà conèixer el seu possible substitut: Núñez Feijóo (Queco Novell), que entra en acció i s'estrena al programa.

I el programa parodiarà el nou anunci de Voll Damm amb Casado (David Marcé), Mariano Rajoy (Queco Novell) i un jutge en el paper de Luis Tosar, demostrant a Casado que no tots els casos de corrupció són iguals.

Enric Juliana (Cesc Casanovas) s'estrena al Polònia per aportar la seva particular anàlisi de la situació crítica del Partit Popular.

Cada cop més catalans segueixen la política madrilenya. Davant la grisor de la política catalana actual, molts es refugien en les emocionants picabaralles de Madrid i les viuen com si fos una sèrie. Dijous, al "Sense ficció": "Enganxats a la Meseta".

Qui també hi està enganxat i gaudint de la trama és Pedro Sánchez (Pep Plaza), que s'ho està mirant amb crispetes incloses.

Després del fracàs de la reunió bilateral de la setmana passada, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jaume Giró (Queco Novell) tenen una idea brillant perquè Pedro Sánchez els cedeixi competències. Se'n sortiran?

El conseller d'Educació català, Josep Gonzàlez-Cambray (Albert Mèlich), debuta al "Polònia" després d'anunciar que manté l'avançament del curs i rebutjar la proposta de moratòria dels sindicats. I les quarantenes de les escoles desapareixen, però els nens que siguin positius o contactes de positiu d'un convivent hauran de seguir fent els 7 dies d'aïllament. Per solucionar el problema de conciliació familiar la Conselleria de Justícia ha creat una nova condemna: teletreball forçat a casa¿ però amb nens.

Arriba l'esdeveniment que tots els catalans estaven esperant: el Mobile World Congress. Enguany, amb més activitats paral·leles. En què consistiran? Se sabrà a l'agenda.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3