Polònia - 23/12/2021

Contingut per majors de 7 anys

"Polònia" celebra el Nadal abans que sigui massa tard i quedem tots confinats a casa. I és que, com era el Nadal d'abans de la pandèmia? Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) mostrarà com passàvem les festes abans que la covid-19 arribés a les nostres vides.

Aquesta, però, no és la primera pandèmia de la història. Per això, a "Moments estel·lars de la catalanitat", recordem com va ser l'arribada de la pesta negra.
També descobrim com s'ho estan fent les famílies catalanes per aconseguir el producte més buscat per a aquestes festes: el test d'antígens.

Mentrestant, a la seu del Partit Popular de Catalunya, Lorena Roldán (Judit Martín) i Alejandro Fernández (Toni Albà) es preparen per celebrar el sopar d'empresa i fer l'amic invisible. El problema és que només són dos i la celebració els quedarà una mica estranya.

Unes setmanes després que la Sagrada Família inaugurés l'estel que corona la torre de Maria, Barcelona torna a viure una jornada històrica: l'encesa de l'arbre de Nadal amb el preu de la llum pels núvols.

Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega-Smith (Albert Mèlich) presenten "Sfachategories", el nou joc de taula que entusiasmarà l'extrema dreta.

I també s'estrenarà el joc que tot president del govern estava esperant: "Marron Splash!". Pedro Sánchez (Pep Plaza) empastifa Pere Aragonès (Jordi Soriano) i tots els presidents autonòmics sense tacar-se la imatge.

Finalment, rebem la visita de Rafa Nadal (Xavi Cazorla), a qui el rei Felip (Pep Plaza) vol agrair que hagi deixat el seu pare confinat a Abu Dhabi. Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i Carmen Cabezas (Agnès Busquets) ens posen al dia de la situació actual, i Josep Lluís Trapero (Pep Plaza) intenta que es faci un gag sobre la seva destitució.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3