Polònia - 23/09/2021

Contingut per majors de 7 anys

Aquesta setmana, a "Polònia", l'oci nocturn torna a obrir les portes, però ho fa amb moltes limitacions. Per això, l'historiador Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada al museu de les discoteques, on explicarà com se sortia de festa abans de la pandèmia i les restriccions.

Estrenaran "El cap infiltrat", el programa en què acompanyen el director d'una empresa per saber què és el que falla a la seva companyia. Pere Aragonès (Jordi Soriano) es farà passar per un treballador més de la Generalitat per descobrir com treballen i quina relació tenen els seus consellers.

El preu de la llum no para de batre rècords. Per aquest motiu, la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera (Judit Martín), rebrà la visita del director del llibre Guinness dels rècords i alguns dels seus personatges més emblemàtics.

José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) i Pablo Casado (David Marcé) miraran de resoldre un misteri a la seu del PP: per què es fa petit el despatx de l'alcalde?
La immunitat de ramat ha arribat a Catalunya. Investigadors de la casa reial han aconseguit que la població estigui immunitzada davant dels casos de corrupció de Joan Carles I.

El govern ha augmentat el salari mínim, però també la quota d'autònoms. Félix Bolaños (David Olivares) no hi estarà d'acord i intentarà convèncer-ne Pedro Sánchez (Pep Plaza) mostrant-li la nova sèrie infantil "Soc autònom", en què el protagonista és un autònom putejat.

Mentrestant, Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) decideix sortir a patrullar pels carrers a "Catalunya vice" per acabar amb les múltiples plantacions il·legals de marihuana al territori català.

I presentaran l'agenda cultural de la Mercè d'enguany amb moltes activitats alternatives que també es poden fer a la ciutat de Barcelona.

I per aturar els macrobotellons, J. M. Argimon (Xavi Serrano) i la subdirectora de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas (Judit Martín), han tingut una idea brillant: els microbotellons.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3