Polònia - 23/02/2023

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", després de sentir la declaració dels testimonis, Laura Borràs (Agnès Busquets) demanar una mica de respecte a ritme de la mítica cançó d'Aretha Franklin.

L'ANC viu un moment difícil. El vicepresident, Jordi Pesarrodona, va presentar la dimissió al càrrec i tretze membres del Secretariat Nacional han decidit abandonar l'entitat. Per això, Dolors Feliu (Judit Martín) ha organitzat una calçotada amb els intocables de l'ANC, que ja us avancem que no acaba bé.

Després de l'esclat del cas Negreira, Carles Porta (Fermí Fernàndez) posa llum a la foscor al crim de la mort dels valors del Barça. Joan Laporta (Queco Novell), Joan Gaspart (Pep Plaza) i Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza) donaran la seva versió dels pagaments a l'exàrbitre.

Pere Aragonès (Jordi Soriano) visita un vident judicial per mirar de saber si hi haurà més sentències contra els membres que van participar en el referèndum de l'1 d'octubre.

La guerra d'Ucraïna compleix un any i Vladímir Putin (Xavi Serrano) ho ha volgut celebrar amb els seus camarades. I Josep Borrell (Queco Novell) ho ha aprofitat per presentar el seu "Curs d'autodefensa contra russos malvats, by Josep Borrell".

Albert Pla (Xavi Espinosa) intenta persuadir Elena Gadel (Lara Díez) i Albert Sala (David Marcé) per fer de jutge al càsting d'"Eufòria".

Finalment, s'han acabat els comptes compartits a Netflix. En Miquel (Marc Rodríguez) no està disposat a pagar pel seu compte i es convertirà en hacker per aconseguir accedir a la plataforma sense pagar ni un euro.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3