Polònia - 22/09/2022

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", el PSC es prepara per a la festa de la rosa i Salvador Illa es convertirà en Alizzz per protagonitzar el musical "Què passa, nens?".
Mentrestant, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Turull (Xavi Espinosa) es reuneixen per mirar de recuperar la unitat abans de trencar el govern. Ho aconseguiran?

Es descobrirà la història d'Alberto Casero (Cesc Casanovas), el diputat del PP que s'ha fet famós per haver-se equivocat dos cops durant les votacions al Congrés. I, tal com demostra el seu historial familiar, el problema de l'Alberto ve de molt lluny.

Després de la iniciativa de Yolanda Díaz (Alba Florejachs) de crear una cistella de la compra anticrisi, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) proposen la seva cistella de productes essencials que no poden faltar a casa de cap bon espanyol.

Aragonès (Pere Soriano) es queixarà dels guionistes del programa perquè sempre el pinten com un convergent, però s'adonarà que tothom el confon amb Artur Mas (David Marcè).

El pròxim 10 d'octubre s'estrena el nou Super3. "Polònia" ha tingut accés als càstings dels personatges descartats amb Ricard Ustrell (Xavi Espinosa), Carles Porta (Fermí Fernández), Lildami (Xavi Espinosa) i Inés Arrimadas (Lara Díez).

La nova fase de les obres de la Sagrera ha començat. L'actuació suposarà dotze setmanes de talls a Rodalies i afectarà 73.000 usuaris cada dia. El programa acompanyarà un usuari en el seu trajecte habitual per saber de primera mà què impliquen aquestes reformes.

A més, arriba el "Tabútifler", el joc ideal per relacions de parella insulses i avorrides que farà passar vetllades distretes sense desviar-se del tema més important: la independència.

Per acabar, i per tal de modernitzar el "Polònia", Ricard Ustrell presentarà la seva proposta i els personatges nous que cal incorporar al programa si no volem entrar en "Col·lapse".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3