Polònia - 21/10/2021

Contingut per majors de 7 anys

Miquel Iceta (Jordi Soriano) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentaran convèncer Gabriel Rufián (Noé Blancafort) perquè Esquerra doni el sí als nous pressupostos del PSOE amb unes propostes molt temptadores a ritme d'Elvis Presley i el seu hit "Viva el PSOE!"

I Eulàlia Reguant (Judit Martín), Carles Riera (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) reivindicaran la rellevància de la CUP a l'hora d'aprovar els pressupostos de la Generalitat amb el tema "I'M CUP", una versió de l'èxit electrònic "Blue (Da Ba Dee)" que va rebentar les llistes Billboard el 1999.

García Albiol (Fermí Fernàndez) és a la corda fluixa i es mirarà de defensar de les acusacions sobre la seva participació en societats offshore, mentre Quim Monzó (Pep Plaza) busca noves maneres de vendre llibres.

A més, Carles Porta (Fermí Fernàndez) portarà un cas que ha donat molts titulars d'ençà que va començar la legislatura. Es posarà llum a la foscor i es mirarà d'esbrinar qui ha matat la unitat de l'independentisme. Un cas més polèmic i complex que el de la Guàrdia Urbana.

José María Aznar (David Marcé) enxamparà Felipe González (Pep Plaza) in fraganti donant suport al govern de Sánchez i tallarà la seva mítica relació amb l'expresident socialista, però no sense abans acomiadar-se, per última vegada, com en els vells temps.

Després de l'acord entre el PP i el PSOE per renovar el Tribunal de Comptes, els dos partits buscaran la manera de nomenar nous càrrecs sense que se'ls acusi de col·locar familiars a dit.

A Castelló de la Plana, una decisió judicial permet retirar 32 llibres LGTBI dels instituts i biblioteques de la ciutat. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) s'encarregaran d'anar personalment a treure els llibres de les prestatgeries i revisaran que no hi hagi més títols sospitosos.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3