Polònia - 20/10/2022

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", Laura Borràs (Agnès Busquets) ja no sap com dir a Pere Aragonès (Jordi Soriano) que no pensa pactar els pressupostos amb ell. Així que aquest cop ho farà cantant, mentre parodia la mítica escena "Step in time" de "Mery Poppins".

I seguint amb el tema dels pressupostos, Jaume Giró (Queco Novell) rebrà una visita sorpresa al programa "El diari dels pressupostos": Aragonès (Jordi Soriano) demanarà que reconegui la paternitat dels pressupostos i desbloquegi la situació.

I en el programa se sap com es troba a faltar el cambrer del croissant (Marc Rodríguez). Per això aquesta temporada torna per alliçonar Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Laura Borràs (Agnès Busquets) amb el seu croissant de la unitat.

Nous canvis a la cúpula dels Mossos d'Esquadra. Es descobrirà, en primícia, com ha estat la destitució del comissari Josep Maria Estela i quins han estat els motius per què Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) hagi prescindit dels seus serveis.

Xavi Hernández (Xavi Espinosa) protagonitza el "Barçarap", la paròdia de la cançó de Quevedo que farà oblidar per uns minuts el desastre dels últims partits.

Al "30 minuts", es descobrirà per què Catalunya no rep les inversions de l'Estat. Per error, totes aquestes inversions s'estan enviant a Catalunia, un poble romanès que s'ha fet ric gràcies als impostos dels catalans.

Mentrestant, Josep Borrell (Queco Novell), després de comparar Europa amb un jardí i la resta del món amb una selva, estrenarà la secció "El gardening de Josep Borrell", amb lliçons de jardineria per tractar problemes polítics.

Finalment, el programa rebrà la visita sorpresa de Joel Díaz (Albert Mèlich), després que s'hagi estrenat el seu nou late a TV3, "Zona Franca".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3