Polònia - 20/01/2022

Contingut per majors de 7 anys

A "Polònia", la covid ha arribat a plató, literalment. Després del repte de fer un programa confinat des de casa durant l'inici de la pandèmia, l'equip s'enfronta a un repte més complicat: fer un programa sense part dels actors.

Davant aquesta estranya situació, on no paren de desaparèixer actors, Carles Porta (Fermí Fernàndez) posa llum a la foscor i mira de resoldre què està passant al programa.

I arriba el tràiler d'una nova entrega de "The CAPvengers. L'era de l'òmicron". Infecthanos (David Olivares) intenta fer emmalaltir un 50% de la població, però un grup de valents herois, comandats per Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i Carmen Cabezas (Judith Martín), lluita contra la infecció.

Punt final a les llicències per edat. La mesa del Parlament ha rectificat i ha fet marxa enrere en la reforma que permetia als treballadors de més de 60 anys seguir cobrant el sou sense treballar fins a la jubilació. Descobrim com ho ha gestionat Laura Borràs (Agnès Busquets) i el cambrer del croissant (Marc Rodríguez), que ara té una nova proposta laboral.

El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha presentat un nou pla per millorar les condicions dels autònoms. En què consisteix, aquesta millora? Ho repassem amb un vídeo explicatiu sobre com funciona el nou sistema de pagament per trams.

La justícia belga ha decidit repetir el judici contra Valtònyc. Tot i que no és definitiu, es tractaria del primer èxit de Llarena (David Olivares). Fruit de l'eufòria del moment, el jutge ha decidit muntar una exposició amb totes les seves euroordres.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3