Polònia - 18/11/2021

Contingut per majors de 7 anys

Pere Aragonès (Jordi Soriano), Salvador Illa (Queco Novell), Eulàlia Reguant (Judit Martín), Jaume Giró (Queco Novell) i Jordi Puigneró (David Marcé) jugaran al "Jo mai mai", versió de la balada pop de Joan Dausà, per descobrir els pactes, desitjos i secrets que s'amaguen darrere de l'aprovació dels pressupostos.

La CUP ha votat que presentarà esmena a la totalitat dels pressupostos, però seguirà negociant. L'equip del "Polònia" ha aconseguit colar-se a l'assemblea del partit i porta, en primícia, com s'ha pres la decisió i quin sistema fan servir Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) per prendre decisions.

Mentrestant, el conseller Giró ha declarat que aquests pressupostos són "els millors de la història". És cert? Es podrà saber amb el vídeo tutorial "Els pressupostos en 90 segons".

Al "Sense ficció", es descobrirà el cas d'un altre gallec que va passar anys en coma: Mariano Rajoy (Queco Novell). Se sabrà que, en realitat, Rajoy no va ser conscient dels set anys que va passar a la presidència.

Pablo Casado (David Marcé), després d'haver declarat que l'energia solar no funciona de nit, presentarà un pla d'ecologia revolucionari.

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que aquest Nadal torna el pessebre a la plaça de Sant Jaume i que arribarà "amb sorpresa". Ada Colau (Agnès Busquets) està pensant noves idees transgressores que preocupen els seus assessors i, fins i tot, farà plorar Sant Josep (Jordi Vidal). Tot plegat, serà a ritme de "Like a Prayer", de la mítica Madonna.

El Barça continua amb fitxatges nous. Després de la notícia de la tornada de Dani Alves, Xavi Hernández (Xavi Espinosa) anuncia, en exclusiva a "Polònia", la decisió de recuperar un altre veterà: Charly Rexach (Toni Albà).

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3